Instant Gaming EU
 
 

Köp Air Conflicts: Vietnam

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Air Conflicts: Vietnam är ett intensivt och dramatiskt flygsimulatorspel som fördjupar spelarna i Vietnamkrigets tumultartade händelser. Joe Thompson lärde sig redan i unga år att älska sitt land och drömmer om att en dag gå med i den amerikanska flottan som pilot. Ödet vill att Joes dröm ska gå i uppfyllelse när han blir inkallad till tjänstgöring under ett av historiens mest brutala krig - Vietnamkriget.



    I Air Conflicts: Vietnam kommer spelarna att ta sig bakom fiendens linjer på djärva uppdrag som flygbombningar, hundstrider med Migs, spaning över Hanois hamn och hemliga operationer med okända mål. Ta kontroll över några otroliga flygplan från F-4 Phantom II till AH-1 Cobra-helikoptrar för adrenalinfyllda luftstrider! Du kan också flyga högt eller lågt - beroende på ditt uppdrag - med dessa förstklassiga krigsmaskiner! Delta i otroliga strider mot markstyrkor och andra luftburna fiender samtidigt som du deltar i legendariska historiska scenarier spridda över hela Sydostasien som utformats med hjälp av realistiska detaljerade 3D-kartor från 1964 till 1973 där du hittar farliga dimmiga djungler blandade med orange öken sand som ockuperas av både allierade och fiender. Men detta är inte vilken flygstrid som helst; spelarna måste ta hänsyn till krigets moraliska och etiska konsekvenser. Som Joe ställs du inför svåra beslut som kommer att påverka ditt förhållande hemma.



    Air Conflicts: Vietnam ger en engagerande och tankeväckande upplevelse när du får bevittna tragedin, ödet och modet hos de män och kvinnor som tjänstgjorde i Vietnamkriget på nära håll.

    Läs mer

    De bästa priserna för Air Conflicts: Vietnam

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Air Conflicts: Vietnam

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev