Eneba COM
 
 

Köp The Typing of The Dead: Overkill

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Typing of The Dead: Overkillsom utvecklas av Modern Dream och publiceras av SEGA, är en unik blandning av skräck och komedi som ger spelarna en originell spelupplevelse. Det här spelet är en spin-off av House of the Dead-serien, som är känd för sitt spännande skjutspel i arkadstil. The Typing of The Dead: Overkill tar dock ett annorlunda grepp om den klassiska skyttegenren genom att införa en skrivmekanik där spelarna måste skriva ut ord för att besegra fiender.



    Spelet utspelar sig i Bayou County där ett mutantutbrott har inträffat och orsakat kaos och förstörelse. Spelarna tar på sig rollen som en agent som har till uppgift att eliminera mutanterna. Men istället för att använda en konventionell pistol eller ett konventionellt vapen erbjuder spelaren eldkraft genom sina skrivfärdigheter. Spelet spelas i ett första-personsperspektiv, med horder av mutanter som strömmar mot spelaren. Ord och fraser visas ovanför mutanterna, och spelaren måste skriva bokstäverna och orden korrekt för att kunna avvärja de zombieliknande varelserna. När spelaren tar sig fram genom nivåerna möter de bossstrider, som tar formen av muterade individer med unika fysiska och beteendemässiga attribut. Förutom att eliminera mutanterna har spelaren också till uppgift att hitta hemliga områden som innehåller dolda föremål och upplåningsbara prestationer. Spelet har både single-player- och co-op-lägen, så spelarna kan slå sig ihop med vänner för att ta sig an mutanthorden.



    Spelets mörka miljö kompletteras av humoristisk dialog och underhållande speakerröstning som bidrar till spelets övergripande charm. The Typing of The Dead: Overkill är också känt för sitt ordval som innehåller referenser till populärkultur, svordomar och mörk humor som kanske inte är lämplig för alla åldrar. Spelet har också en leaderboard som gör det möjligt för spelarna att tävla mot andra om den högsta poängen och skryt.



    Sammanfattningsvis är The Typing of The Dead: Overkill en unik och underhållande upplevelse som ger en ny infallsvinkel på den traditionella shootergenren. Med sin blandning av humor, skräck och unika spelmekanik erbjuder spelet en spännande och engagerande upplevelse. Fans av House of the Dead-serien och spelare som letar efter något nytt kommer att finna det här spelet som ett härligt tillägg till sitt spelbibliotek.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Typing of The Dead: Overkill

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om The Typing of The Dead: Overkill

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev