Instant Gaming EU
 
 

Köp Galactic Civilizations 3

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Galactic Civilizations 3 är ett 4X turordningsbaserat strategispel som låter spelarna ta på sig rollen som ledare för en interstellär civilisation, med det yttersta målet att leda sitt folk till att förlåta och dominera en galax full av andra civilisationer. Det är uppföljaren till Galactic Civilizations II: Dread Lords från 2006. Denna spännande nya del i Galactic Civilizations-serien erbjuder en hel del nya funktioner för fans som ivrigt har väntat på att den ska släppas.



    I Galactic Civilizations 3 kan spelarna färdas genom rymden, bygga skepp och utposter, utforska stjärnsystem, forska på kraftfulla teknologier och manipulera diplomatiska relationer med rivaliserande civilisationer. Dessutom kommer de att kunna erövra andra världar med militärmakt eller påverka dem genom kulturell assimilering. De olika utomjordiska raserna ger unika bonusar som spelarna måste använda strategiskt när de strider genom fiendens territorier tillsammans med sina allierade eller utmanar mäktiga imperier ensamma. Det omfattande teknikträdet består av hundratals uppgraderingar från bioteknik till cybernetik - vilket ger spelarna mycket mer detaljer än tidigare - så att de kan designa specialiserade skepp för olika uppgifter som kolonisering eller stridsoperationer samtidigt som de uppgraderar enskilda skeppskomponenter individuellt för maximal mångsidighet mot alla motståndare som påträffas under krigsstrider mellan civilisationer eller skärmytslingar om resurser som gasjättar och gruvor.



    För dem som söker en ännu större utmaning erbjuder spelet också möjligheten att spela i en högre svårighetsgrad eller mot upp till sju andra spelare för en mer tävlingsinriktad spelupplevelse. Med sin turordningsbaserade karaktär och djupa funktioner kommer Galactic Civilizations 3 säkert att bli en hit bland strategispelare överallt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Galactic Civilizations 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Galactic Civilizations 3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev