Eneba COM
 
 

Köp Total War: Attila

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Total War: Attila är ett strategispel som utvecklats av Creative Assembly och publicerats av Sega för Microsoft Windows, macOS och Linux. Spelet fokuserar på kampen mellan det västra och östra romerska imperiet mot invaderande styrkor från hunnerna under folkvandringstiden på 500-talet e.Kr.



    Spelet i Total War: Attila består av två huvudkomponenter - en turordningsbaserad kampanjkarta och strider i realtid. På kampanjkartan hanterar spelarna sin civilisations bosättningar, arméer, handelsvägar över land, bygger stora underverk, utvecklar teknik, bedriver diplomati, ägnar sig åt spionage och mycket mer, samtidigt som de försöker överleva både externa krafter och interna problem som uppror eller pest. I stridsläget kan spelarna befalla enorma arméer av mycket detaljerade enheter i realtidskrig med förstörbara miljöer som sträcker sig över en mängd olika terränger.



    Total War: Attila ger också nya funktioner som avancerad belägringsmekanik där byggnader kan förstöras bit för bit istället för att en enda träff förstör allt. Spelare har också tillgång till nya fraktionsförmågor som att rasera bosättningar som kan användas för att antingen hindra fiendens framfart eller skapa kaos i det egna riket för att försvaga dess stabilitet utan att gå in i en fullständig revolt.



    Dessutom introducerar Total War: Attila speciella spelhändelser som farsoter eller barbariska invasioner som i hög grad kan forma historiens gång. Alla dessa utmaningar kombineras för att göra Total War: Attila till en intensiv strategispelupplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Total War Attila

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Total War: Attila

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev