Kinguin HP
 
 

Köp Bloodline Champions

  Skapa en prisnotis

  Topprankade återförsäljare

   Bloodline Champions är ett gratis spel online spelare mot spelare arena-spel där spelarna deltar i korta, intensiva strider med upp till tio spelare uppdelade i två lag. Varje spelare måste ta kontroll över en av flera olika blodlinjer, var och en med sina egna unika vapen och förmågor. Lätt att lära sig, utmanande att bemästra. Bloodline Champions är lika roligt för den avslappnade spelaren som för den hardcore spelaren.

   Upplev intensiva, adrenalinfyllda flerspelarstrider med tusentals andra spelare. Korta matcher garanterar att du aldrig fastnar i ett långdraget spel, perfekt för snabba utbrott av underhållning! Slipning, baser, nivåer och guld. Du hittar inget av det här. Bara rena spännande all-out spelare mot spelare strider där du och dina färdigheter är allt som räknas! Välj din karaktär från totalt tjugo blodslinjer, var och en med sina egna förmågor och specialiteter. Från den eldsvingande Igniter till den svårfångade Ranid Assassin erbjuder alla en unik upplevelse! Lätt att lära sig svårt att bemästra. Direktkontroller med cursorbaserad inriktning, fokuserade karaktärer och ett lättlärt gränssnitt gör att du kan njuta av Bloodline Champions redan efter några minuter i din första strid! Tack vare ett robust matchmaking-system kan du ge dig ut på slagfälten direkt efter att du anslutit dig. Spela upp till fem mot fem strider antingen med främlingar som automatiskt matchas till din nivå eller med ett lag bestående av dina bästa vänner!

   Håll ett öga på din utveckling med hjälp av ett djupgående system för statistikuppföljning som gör att du kan granska både din egen och andra spelares effektivitet med olika taktiska förmågor och blodslinjer. Korta och intensiva strider fokuserar på spelarens skicklighet, och ett genomarbetat system för statsspårning gör Bloodline Champions perfekt för tävlingsspel. En livlig grafik, en unik konststil och en fantastisk ljuddesign ger liv åt Bloodline Champions värld när du håller dig sysselsatt med att sprida död och förödelse.

   Läs mer


   Vi beklagar, vi har inga priser för Bloodline Champions ännu.
   Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

   Kommentarer om Bloodline Champions

   Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

   svaranswering the message of

   500 tecken kvar

   mike
   mike
   2012 guov 27 18:56 dlcompare.fr
   Salutations Mike, En effet il y avait un bug, c'est corrigé, merci a toi! :)</blockquote> pas de souci , cordialement .
   <blockquote> Hälsningar Mike, Det fanns faktiskt ett fel, men det är nu åtgärdat, tack vare dig! :)</blockquote> inga problem, hjärtligt välkommen.
   denpxc
   denpxc
   2012 guov 25 10:16 dlcompare.fr
   <blockquote>mike wrote: <a href="#comment1121">#</a> Bonjour, il y a un souci de tarif sur le jeu bloodline champion chez game store, il est indiquer a 8€95 hors sur le site il est marquer 29€99 .</blockquote> Salutations Mike, En effet il y avait un bug, c'est corrigé, merci a toi! :)
   <blockquote>mike skrev: <a href="#comment1121">#</a> Jag är inte säker på att jag kommer att kunna få spelet, men jag är säker på att jag kommer att kunna få spelet. </blockquote> Hej Mike, Jag har försökt hitta ett sätt att få spelet att fungera för mig. :)
   Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
   • Teknisk information

   • Officiell webbplats : Bloodline Champions
   • Kategorier :
   • Utgivare : funcom
   • Utvecklare : Stunlock Studios
   • Läge(n) : Solo, Multiplayer
   • Utgivningsdatum : 2011 ođđj 13
   • Systemkrav
    • Minimi
    • OS : XP / Vista / 7
    • CPU : Intel Pentium 3.2 GHz or equivalent AMD
    • RAM : 1 Gb (XP) / 2 Gb (Vista / 7)
    • GPU : 128Mb Shader Model 3
   • Åldersklassificering
   • PEGI 12
   DLCompare Extension
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev