Assassin's Creed Valhalla's nya expansion blir inte klart den här månaden

Assassin's Creed Valhalla's nya expansion blir inte klart den här månaden

Även om Ubisoft har gjort ett ganska bra jobb med Assassin's Creed Valhalla har varit en del problem med att vara i tid med den kommande DLC:n. Wrath of the Druids tillkännagavs i februari tillsammans med en del annat content som skulle ingå i Assassin's Creed Valhalla Season Pass. Några uppdateringar för spelet har släppts för spelet efter det, och vi har bland annat sett tillägget av River Raids, ett alternativ för att anpassa Eivors utseende i spelet, och även Ostara Festival, en event som påminner om påsk. Wrath of the Druids är den första expansionen till Assassin's Creed Valhalla som kostar något och den ingår i säsongspasset, tillsammans med Siege of Paris och The Legend of Beowulf.

 

 

Expansionen gör det möjligt för Eivor att utforska helt nya platser i Irland, och följer en berättelse om en urgammal druidisk sekt. Det är inte många andra detaljer som avslöjats om expansionen men vi förväntade oss att kunna spela den den här månaden, eftersom dess lansering ursprungligen var satt till den 29 april. Ubisoft verkar ha problem med utvecklingen och expansionen kommer inte vara redo i tid enligt ett Tweet från det officiella Assassin's Creed-kontot.

 

 

Det verkar som om de jobbar på att "leverera en mer förfinad upplevelse" med Wrath of the Druids men inget annat har sagts om orsaken till denna försening eller den aktuella statusen för expansionen, men vi har i alla fall ett releasedatum den 13e maj. Vi hoppas att Ubisoft gör Wrath of the Druids tillgängligt så snart som möjligt och vi tvivlar inte på att det kommer att göra Assassin's Creed Valhalla till ett ännu mer episkt äventyr för spelarna. Under tiden erbjuder spelet dig fortfarande mycket innehåll att utforska när du leder en grupp vikingar under invasionen av England på 800-talet.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev