Eneba COM
 
 

Assassin's Creed Valhalla

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Eivor är en vikingasoldat som leder sin stam över havet och flyr från den hårda nordiska vintern för att bygga ett nytt hem i Englands gröna landskap. Det är 800-talet och även om saxarna är indragna i sina egna politiska och territoriella konflikter, sätter hotet om en vikingainvasion dessa i fokus, vilket gör det hela svårare för inkräktarna. Du kommer att bygga upp en bosättning vid Englands kust, och därifrån kommer du att försöka säkra ett nytt hem för ditt folk medan du kämpar dig fram i ett fientligt land.



    Assassin's Creed Valhalla är ett episkt äventyr som tar dig tillbaka i historien för att uppleva livet som viking under 800-talet. Du kan förvänta dig alla de spelfunktioner som finns i tidigare spel i serien, inklusive viscerala närstrider och utforskning, men i det här spelet kommer du också att ansvara för ditt folks välfärd, och att plundra fiendens fästningar och städer kommer inte alltid att vara det bästa alternativet för att hålla ditt folk välmående och säkert. Du måste förhandla med andra fraktioner och skaffa dig allierade om du vill att din bosättning ska blomstra, samtidigt som du utökar ditt inflytande i en öppen värld som erbjuder dig massor av aktiviteter för att upptäcka det traditionella nordiska levnadssättet.



    När du går vidare i berättelsen i Assassin's Creed Valhalla möter du de dolda och ansluter dig till deras kamp mot Order of the Ancients och blir indragen i en konflikt som kommer att pågå genom tiderna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Assassin's Creed Valhalla

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Assassin's Creed Valhalla

    Noone
    Noone
    2022 guov 26 08:38 dlcompare.fr
    Un bon jeu qui retrace l'univers vikings. Pour les personnes intéressées par la mythologiques nordiques je recommande. Pour les pros AC, passez votre chemin ...
    Ett bra spel som visar upp vikingarnas universum. För personer som är intresserade av nordisk mytologi rekommenderar jag. För AC-proffsen, hoppa över den...
    Norhee
    Norhee
    2022 guov 24 10:07 dlcompare.fr
    Super AC, très long, un grand plaisir !
    Stor AC, mycket lång, ett stort nöje!
    aj011
    aj011
    2022 guov 18 12:33 dlcompare.fr
    l'ADN d'assassins Creed s'est perdu... C'est un bon jeu, mais c'est bon Ubisoft à clairement décidé de mettre de côté les fans de la première heure pour favoriser des contenus aussi nul les uns que les autres... Je pense mon aventure Assassin's Creed se termine là... J'avais laissé une chance à partir d'origins le jeu était top, l'espoir renaissait, puis on a eu l'horrible Odysseum, bon rpg mais assassin's Creed dégueulasse, et la malheureusement c'est pas avec le retour de la lame secrète que
    Assassins Creeds DNA har gått förlorat... Det är ett bra spel, men det är okej Ubisoft har uppenbarligen bestämt sig för att lägga fans av den första timmen åt sidan för att gynna ett innehåll som är lika lamt som de andra... Jag tror att mitt Assassin's Creed-äventyr slutar här... Jag hade lämnat en chans från ursprunget spelet var topp, hoppet återföddes, sedan hade vi den hemska Odysseum, bra rpg men assassin's Creed äcklig, och tyvärr är det inte med återkomsten av hemliga bladet som
    noburain
    noburain
    2021 juov 31 09:41 dlcompare.fr
    J'étais réticent d'acheter ce Assassin's Creed pour plusieurs raisons mais dlcompare et mon amour pour l'univers viking m'as fait sauter le pas. Finalement, c'est plutôt une bonne surprise dans l'ensemble, l'univers viking est bien présente, graphiquement beau, l'histoire est prenante, bien entendu il à également des défauts, animation datée, loot à gogo et j'en passe, mais, il reste un bon jeu surtout pour les personnes qui aiment cet univers.
    Jag var tveksam till att köpa detta Assassin's Creed av flera skäl, men dlcompare och min kärlek till vikingarnas universum fick mig att hoppa över pistolen. Spelet är en bra överraskning på det hela taget, vikinguniversumet är väl presenterat, grafiskt vackert, berättelsen är fängslande, men det har förstås också brister, daterad animation, loot galore och så vidare, men det är fortfarande ett bra spel, särskilt för personer som älskar detta universum.
    Yermi
    Yermi
    2021 skáb 29 13:29 dlcompare.es
    Muy buena temática, aunque se echa de menos una mayor implicación de los asesinos y del universo de Assasin´s Creed en general.
    Mycket bra teman, även om det saknas ett större engagemang för lönnmördarna och Assassin's Creed-universumet i allmänhet.
    Jail
    Jail
    2021 skáb 27 00:34 dlcompare.fr
    Vraiment très beau. L'histoire est prenante, je recommande fortement.
    Verkligen vacker. Berättelsen är fängslande, jag rekommenderar den varmt.
    Billie21
    Billie21
    2021 ođđj 12 00:46 dlcompare.fr
    Où est l'univers d'Assassin's Creed?
    Var finns Assassin's Creed-universumet?
    Agnes
    Agnes
    2020 skáb 16 14:04 dlcompare.pl
    Nie mogę się doczekać!
    Jag kan inte vänta!
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Assassin's Creed Valhalla
    • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Berättande
    • Utgivare : Ubisoft
    • Utvecklare : Ubisoft Montreal
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2022 juovlamánnu 6
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Ryzen 5 1600 / Core i7-4790
      • RAM : 8 GB
      • GPU : Radeon R9 380 / GeForce GTX 960
      • Lagring : 160 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev