Instant Gaming EU
 
 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground räddar serien

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground räddar serien

En majoritet av alla som gillar Warhammer Fantasy Battles bordsspel blev djupt besvikna när Age of Sigmar ersatte det klassiska spelet. Det innebar slutet för det spel som många älskade som det var, men även dess spelsystem kändes besvärligt och ofullbordat. Naturligtvis hade lanseringen av Age of Sigmar en återverkan på tvspelen baserade på den populära franchisen, och vi har sett flera spel baserade på det, men inget av dem har lyckats fåt till det. Lyckligtvis kommer lanseringen av Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground idag att ändra på det.

Focus Home Interactive har lyckats skapa ett spel som kommer att glädja fansen med en roguelike turbaserad strategiupplevelse med fokus på tre av de stridande fraktioner som slåss i Mortal Realms: Nighthaunt, Stormcast och Maggotkin. Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground innehåller en serie kampanjer där du får styra en hjälte som leder en av dessa arméer. Allt eftersom berättelsen fortskrider kommer du att kunna låsa upp fler trupper och mer equipment beroende på hur du presterar. I varje uppdrag måste du uppfylla vissa mål och bekämpa fiender. Striderna följer klassisk turbaserad strategimekanik, vilket gör att du kan röra dig och attackera med dina trupper på ett hexagonalt rutnät. Dina trupper får exp i varje uppdrag och blir kraftfullare när de stiger i nivå.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground levererar en ganska tillfredsställande upplevelse med en hög grad av återspelbarhet. spelet gör ett bra jobb med att omvandla bordsspelets historia och mekanik till ett utmanande digitalt strategispel som många fans kanske till och med föredrar framför det ursprungliga Age of Sigmar. Faktum är att Focus Home Interactive har lyckats skapa en fantastisk upplevelse för fans av turbaserade strategispel, och Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground kan väl vara ett av de bästa spelen som baseras på den populära franchisen från Games Workshop. Det finns tillgängligt från och med idag till PC, Xbox One, PS4 och Nintendo Switch med crossplay mellan alla plattformar.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev