Instant Gaming EU
 
 

Chivalry 2 kommer att ha en öppen beta

Chivalry 2 kommer att ha en öppen beta

Massiva strider mot många andra spelare har alltid varit tilltalande för gamers och Chivalry 2 erbjuder just detta. Du behöver bara välja din karaktär, anpassa den och hoppa in i flerspelarspelet för att delta i en episk sammandrabbning mellan fraktioner som kan vara lika kaotisk som en riktig medeltida strid. Föredrar du att vara en riddare klädd i tung plåtrustning och svinga ett enormt tvåhandssvärd för få dina fiender huvuden att rulla? Eller vad sägs om att bli en robust infanterisoldat med en hillebard som kan utdela kraftfulla slag på avstånd? Oavsett vad du väljer erbjuder Chivalry 2 flerspelarstrider där upp till 64 spelare kämpar om herraväldet i en mängd olika spellägen. Men om du föredrar att göra det personligt eller om du har något otalt med nån att göra upp om, innehåller spelet också 1v1-servrar där du kan testa din förmåga i singelstrider.

Med massor av anpassningsmöjligheter, rustningar och vapen att välja mellan erbjuder Chivalry 2 dig en unik multiplayerupplevelse med strideri en medeltidsmiljö. Oavsett om du är en lågmäld bonde eller en ädel riddare kommer din prestation att vara avgörande för utgången av striden. Du kan slå dig ihop med en liten grupp spelare för att uppfylla mål, smyga bakom fiendens linjer för en överraskningsattack eller bara följa din befälhavares order för att bidra till ditt lags strategi på bästa möjliga sätt. Vad du än bestämmer dig för kommer Chivalry 2's actionfyllda strider att bli en spännande upplevelse.

 

 

Om du vill ge Chivalry 2 ett försök och upptäcka många av spelets funktioner kommer en gratis öppen beta att äga rum den 27 maj. Den kommer att innehålla crossplay mellan plattformar och nya kartor för 64 spelare, men om du spelar på PC kommer du också att kunna prova på 1v1-läget. Chivalry 2 kommer att lanseras på PC, PlayStation och Xbox-konsoler den 8 juni 2021.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev