Fortnite får bilar idag

Fortnite får bilar idag
2020 borg 5 05:32

Många Fortnite-spelare kommer troligtvis ihåg vilken påverkan som kundvagnarna tidigare hade i spelet. Spelmekaniken i Epic Games battle royale-spel ändrades markant tack vare dessa. De var otroligt roliga men de skapade även en del buggar som i slutändan gjorde att de togs bort. Det verkar som att utvecklarna inte har släppt idén om att addera fordon med fyra hjul till Fortnite och de har annonserat att dagens Joy Ride-uppdatering kommer att addera bilar till spelet.

 

It’s not just a name. It’s a warning.

Experience the #FortniteJoyRide Update on 8.5.2020 pic.twitter.com/fxgCgAMpYk

— Fortnite (@FortniteGame) August 3, 2020

 

Tillägget av bilar var redan annonserat i juni när Fortnite Season 3 avslöjades men det här är första gången som de finns tillgängliga i spelet, och det är bara en av flera funktioner som spelet får den här säsongen. Vi vet inte ännu ifall det kommer att finnas begränsningar för deras användning eller liknande, men vi är säkra på att de kommer att få en enorm inverkan på spelet, även om de bara låter spelarna att röra sig snabbare från en plats till en annan. Om man kan skjuta sig ut från dem medan någon annan kör så kommer vi att få se imponerande stunt de kommande dagarna (om du kan rida på en explosiv raket, så bör en bil vara lätt som en plätt).

 

 

Vi hoppas verkligen att de nya bilarna inte ger några problem och att de permanent stannar i spelet, men vi kommer att få se vad som händer. Oavsett vad så kommer Fortnite troligtvis att fortsätta vara det populäraste battle royale-spelet genom tiderna. Det kan till och med komma att bli ännu populärare nu när en av funktionerna som gjort PUBG annorlunda kommer att delas av båda spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev