Instant Gaming EU
 
 

Storbritannien och Irland ser mycket bättre ut i Microsoft Flight Simulator!

Storbritannien och Irland ser mycket bättre ut i Microsoft Flight Simulator!

Ett av de bästa försäljningsargumenten för Microsoft Flight Simulator är hur realistiskt spelet är. Från flygplanen som du kan flyga till varje detalj i planens cockpits, i den senaste delen av den långlivade simuleringsserien finns varje detalj representerad och det hjälper spelet leverera en unik upplevelse som får det att kännas som om du faktiskt var där. Men ögat för detaljer sträcker sig längre än så och täcker också terrängen som ligger tusentals meter under dig. Microsoft Flight Simulator är känt för att använda satellitdata för ge en exakt och polerad modell av varje land, inklusive specifika landmärken. Den senaste gratisuppdateringen av spelet har precis släppts och det ger många förbättringar av de landskap du kommer att se i hela Storbritannien och Irland.

 

Ta flyget till en region rik på tradition och kultur - för att inte tala om en hel del myter och legender. Från kungarikets säte, finanscentran och livliga storstäder till vidsträckta gårdar och byar på klipporna, är Storbritanniens och Irlands glans kommer visas fullt ut med stora uppgraderingar och visuella förbättringar.

Utvecklare Asobo har förbättrat dessa territorier med 3D-fotogrammetri för städerna Birmingham, Bristol, Cambridge, London och Oxford, samt fem nya flygplatser (Barra, Liverpool, Land's End, Manchester-Barton och Out Skerries). Uppdateringen lägger också till mer än 70 nya landmärken och intressanta platser för att göra din upplevelse i Microsoft Flight Simulator så nära verkligheten som det bara går. Slutligen kommer du att ha några nya aktiviteter som du kan delta i efter att du har installerat uppdateringen. Du får utforska de norra öarna i en ikonisk flygning och du kommer få försöka slutföra ett par landningsutmaningar i Shetlands skärgård och Sydöstra England.

 

 

 

Microsoft Flight Simulator finns till PC och Xbox Series X/S. Du kan hitta det bästa priset för spelet i vår jämförelsetjänst.

  • Officiell webbplats : MFS 2020
  • Kategorier : Simulering
  • Utgivare : Xbox Game Studios
  • Utvecklare : Asobo Studio
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 borgemánnu 17
  •     Xbox Series X : 2021 suoidnemánnu 27
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev