MechWarrior 5 kommer lanseras på flera plattformar med crossplay-stöd

MechWarrior 5 kommer lanseras på flera plattformar med crossplay-stöd

Exklusiviteten för MechWarrior 5: Mercenaries på Epic Games Store upphör snart och Piranha Games är redo att lansera spelet på flera plattformar. Den 27 maj är det datum som valts ut för att släppa spelet till Xbox One, Xbox Series X/S och PC via GOG och Steam. Men året på EGS har varit ganska nyttigt för utvecklaren eftersom det har varit tillräckligt med tid för att inkludera massor av nya funktioner i spelet. Om du vill ge dig in på slagfälten i the Inner Sphere som legosoldatpilot i en gigantisk mech kommer du därför snart att få tillgång till ett spel som är mycket mer komplett än det var i sin ursprungliga version.

MechWarrior 5: Mercenaries har förbättrats en hel del under det senaste året och fått ett stort antal funktioner som gör spelandet mycket bättre, bland annat ombalanserade uppdrag och en ny början på kampanjen, men den fullständiga lanseringen av spelet den här månaden kommer också att åtföljas av dess första expansion, Heroes of the Inner Sphere. Expansionen kommer att lägga till nya mechs, mechvarianter, hjältar, vapen, krigszoner och mycket mer till MechWarrior 5, samt ett helt nytt karriärläge. Detta kommer att ge spelarna en många fler val för att bygga av sina mechs och även ge fler taktiska alternativ i strid.

 

 

Om du redan är en erfaren legopilot i MechWarrior 5: Mercenaries och är orolig för att spelarbasen i spelet ska spädas ut mellan flera plattformar kan du kasta dina bekymmer åt sidan. Spelet kommer att ha crossplay när det väl är tillgängligt på flera plattformar så du kommer att kunna dela det roliga med upp till fyra andra spelare i co-op-läge oavsett vilken plattform de spelar på eller om de äger DLC:n eller inte.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev