Metro Exodus Enhanced Edition har ett releasedatum

Metro Exodus Enhanced Edition har ett releasedatum

Det finns en hel del spelare som har gett sig in i det postapokalyptiska världen i Metro-serien och följt Artyoms äventyr när han försöker överleva i efterdyningarna av ett fruktansvärt kärnvapenkrig som har förvandlat hans hemland till en ödemark. Serien skildrar det som Glukhovsky beskriver i sin roman Metro 2033. Mutantvarelser, extrema situationer, våldsamma strider och en ständig kamp för överlevnad är vanliga i det episka äventyr som följer Artyom genom flera spel, bland annat Metro 2033,Metro Last Light och Metro Exodus. Alla dessa spel har blivit hyllade av fans av First Person Shooter genren, och det finns till och med en remasterad version av de två första spelen som har sålts i mer än 1,5 miljoner exemplar: Metro Redux.

Det senaste spelet i serien, Metro Exodus, är också på väg att få lite kärlek och kommer att få en ny utgåva. Metro Exodus Enhanced Edition kommer att komma till PC den 6e maj och alla som äger originalspelet kommer att kunna hämta det gratis. Men det är inte alla av dessa spelare som kommer kunna njuta av den otroliga grafiken i den nya versionen. Systemkraven för att spela Metro Exodus Enhanced Edition är ganska höga och ray tracing är ett måste, inte ett tillval. Om du inte har ett kraftfullt grafikkort måste du därför hålla dig till den gamla versionen.

 

metro exodus pc

 

Med Metro Exodus Enhanced Edition kommer dina sparade filer från den gamla versionen att föras över till den nya, men om du bestämmer dig för att spela igenom spelet på nytt kommer det också att vara möjligt att låsa upp specifika kapitel i spelet med de nya funktionerna.

 

 

Vi rekommenderar starkt att du besöker vår jämförelsetjänst och köper Metro Exodus till bästa pris innan Enhanced Edition släpps så att du kan uppgradera det gratis senare. Det kommer att finnas tillgängligt i flera butiker, bland annat Epic Games, Steam, Windows Store och GOG.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev