Instant Gaming EU
 
 

En ny video sätter stämningen på Total War: Warhammer III

En ny video sätter stämningen på Total War: Warhammer III

För inte så länge sedan skulle ingen ha trott att Games Workshop skulle förändra Warhammer-universumet helt och hållet. De har ändrat regelverket och miniatyrerna i sitt IRL-strategispel ganska många gånger, men ingen förutsåg den drastiska förändring som lanseringen av Age of Sigmar skulle innebära för serien. Serien Total War: Warhammer är baserad på den ursprungliga miljön, som fortfarande är tilltalande för de flesta fans av franchisen. Creative Assembly har gjort ett bra jobb med de två första delarna i serien och det kommande släppet av Total War: Warhammer III är en av de viktigaste händelserna för fansen nu när Games Workshop inte kommer att släppa något ytterligare innehåll för den gamla versionen av Warhammer.

Det är inte mycket som har avslöjats om Total War: Warhammer III. Vi vet att den kommande delen kommer att innehålla nya fraktioner och att handlingen kommer att flytta till the Eastern Territories. Det är också troligt att spelet kommer att innehålla en ny kampanj som kommer att kretsa kring kaosets krafter och imperierna i öst, Grand Cathay och Kislev. En ny filmisk video betonar konfrontationen mellan Ruinous Powers arméer och Kislevs luttrade krigare och låter oss ta en titt på några av de enheter som båda arméerna kommer att inkludera i Total War: Warhammer III.

 

 

Vi förväntar oss att Creative Assembly kommer avslöja mer info om Total War: Warhammer III inom en nära framtid. Just nu är allt vi vet att de nya fraktionerna kommer att skicka in sina arméer i the Chaos Realm för att strida mot de demoniska fienderna som står under de fyra Chaos gudarnas befäl. Det viktigaste med Total War: Warhammer III är att veta om det kommer att vara möjligt att kombinera alla nya arméer och nyheter i en massiv karta på samma sätt som man kunde i Total War: Warhammer och Total War: Warhammer II, och Creative Assembly har redan bekräftat att ett Mortal Empires DLC kommer att vara gratis för att göra det möjligt.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev