Instant Gaming EU
 
 

Gearbox jobbar på ett nytt Borderlands-spel

Gearbox jobbar på ett nytt Borderlands-spel

Enligt rykten kommer den nyaBorderlands att vara någon slags spin-off och inte en ny del i huvudserien. Det finns också rykten som säger att Gearbox inte skulle vara den studio som ansvarar för utvecklingen av detta spel och att de bara kommer hjälpa några andra att skapa det nya Borderlands. Även om Gearbox redan har lanserat flera DLC för Borderlands 3 verkar det vara lite för tidigt att släppa en uppföljare, särskilt om vi tänker på den enorma mängd innehåll som finns tillgängligt för Borderlands 2 via DLC. Men det verkar som om ryktena delvis kan vara sanna enligt vad Gearbox medgrundare Randy Pitchford sagt i kommentarer i frågan via Twitter.

Jag har fått höra rykten om att Gearbox "assisterar" eller "medutvecklar" ytterligare ett Borderlands-spel (eller ett nytt spin-off-spel). Dessa rykten är INTE korrekta. Gearbox är huvudutvecklare av alla framtida spel i Borderlands-serien (eller alla Borderlands-spel i anslutning till Borderlands) utan någon samutveckling.

Vi arbetar definitivt på några fantastiska saker som, hoppas jag, kommer att överraska och glädja dig. Pitch: Om någon där ute har Skills-To-Pay-Bills och vill vara med på Borderlands-action så jobbar vi på det stora spelet :)

Om du är ett fan av serien vet du förmodligen redan att Pitchford har en lång historia av att säga exakt motsatsen till vad som kommer att hända, men om vi tar hans ord på allvar så verkar det som om Gearbox ansvarar för utvecklingen av vilket Borderlands-spel som än kommer härnäst. Naturligtvis har ingenting sagts om vilken typ av spel det kommer att bli.

 

 

Ingenting förblir hemligt alltför länge i videospelsvärlden, så vi bör få mer information om detta rätt snart. Under tiden kan du ha kul genom att strida mot Children of the Vault i Borderlands 3, ett av de bästa spelen i serien.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev