Nu kan finns Rage 2 och Absolute Drift gratis till PC

Nu kan finns Rage 2 och Absolute Drift gratis till PC

Epic Games fortsätter att ge bort gratis spel till alla spelare som loggar in på deras plattform. De har redan gjort det med ett antal spel i en ström sen Epic Games Store lanserades, och om du har lyckats skaffa dem alla har du förmodligen redan ett rätt bra bibliotek med gratisspel av olika slag som du kan spela på PC. Om du vill utöka ditt bibliotek ytterligare har du möjligheten att lägga till två nya spel den här veckan. Rage 2 och Absolute Drift: Zen Edition finns gratis på Epic Games Store fram till nästa torsdag. Du behöver bara besöka butiken och beställa dom för att få dom på ditt konto permanent.

Rage 2 är en FPS i en öppen värld som tar dig till en postapokalyptisk version av jorden där större delen av världens befolkning har förintats efter en enorm asteroid. I efterdyningarna av förstörelsen strider olika grupper för att utvidga sitt inflytande och kontrollera det döda landskap som världen har blivit. Som den sista Rangern ses du som ett hot, och du har lämnats till att dö efter att ha blivit attackerad och rånad. Din vilja att hämnas kommer att driva din story genom detta episka äventyr där du måste kämpa mot mutanter, monster och folk som blivit galna efter apokalypsen.

 

 

Om du vill prova något helt annat erbjuder Absolute Drift: Zen Edition en helt annan upplevelse i en minimalistisk värld. I spelet kommer du att styra en bil med målet att drifta för att få poäng. Tvärtemot vad du förmodligen förväntar dig så är det en ganska avkopplande upplevelse som följs av över 3 timmar med elektronisk musik skapad av C41 och NYTE.

 

 

Kom ihåg att besöka Epic Games Store igen nästa vecka om du vill få ett nytt gratisspel. Sunless Sea kommer att ersätta den nuvarande duon på torsdag.

35kr.
Rage 2
Rage 2
  • Officiell webbplats : Rage 2
  • Kategorier : Action , First-Person Shooter
  • Utgivare : Bethesda Softworks
  • Utvecklare : ID Software
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2019 miessemánnu 13
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev