Eneba COM
 
 

Köp Absolute Drift

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Absolute Drift är ett unikt och utmanande racingspel utvecklat av Funselektor Labs Inc. som fokuserar på konsten att driva. Det är ett spel som kräver skicklighet, precision och koncentration för att behärska det. Spelet släpptes första gången 2015 och har sedan dess fått många positiva recensioner från både spelare och kritiker.



    I grund och botten handlarAbsolute Drift om att bemästra konsten att driva. Spelarna tar på sig rollen som förare, med uppgift att driva sig igenom olika miljöer och banor, var och en med sina egna unika utmaningar. Spelet handlar inte bara om snabbhet, utan också om precision och kontroll. Spelarna måste lära sig att styra sina bilar på ett sätt som gör att de kan behålla sin hastighet samtidigt som de ständigt driftar. Spelet erbjuder en mängd olika lägen, vart och ett med sina egna utmaningar, från tidsbestämda evenemang till hinderbanor. När spelarna går framåt i spelet låser de upp nya bilar och banor, som alla kräver en högre nivå av skicklighet och fingerfärdighet. Absolute Drift har också ett djupt anpassningssystem som gör det möjligt för spelarna att justera sina bilar för att passa deras spelstil, vilket ger en nivå av djup som sällan har setts i racingspel. Det som gör Absolute Drift unikt är dess minimalistiska visuella stil, som fokuserar på renheten i spelmekaniken. Spelets konststil påminner om klassiska 8-bitars spel, med förenklade miljöer och statiska 2D-bakgrunder. Spelets fysikmotor är dock allt annat än förenklad och ger en hög nivå av realism och djup. Spelets ljuddesign är lika imponerande, med ett minimalistiskt soundtrack som tjänar till att fördjupa spelarna i spelets värld.



    På det hela taget ger Absolute Drift en uppfriskande syn på racinggenren och fokuserar på den rena mekaniken i drifting snarare än att bara köra fort. Det är ett spel som kräver en hög nivå av skicklighet och precision, men som också ger en stor känsla av tillfredsställelse när man behärskar det. Dess minimalistiska stil och djupa anpassningssystem gör det till en glädje att spela, och dess unika syn på racinggenren gör att det sticker ut från mängden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Absolute Drift

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Absolute Drift

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev