Instant Gaming EU
 
 

Är ett nytt Star Wars: Knights of the Old Republic på gång?

Är ett nytt Star Wars: Knights of the Old Republic på gång?

Star Wars har haft ett bra år. Serien är så populär idag att det är svårt att inte höra nåt nytt släpp eller spel nästan dagligen. Förra veckan var det Star Wars Battlefront II som var i rampljuset tack vare att Epic Games Store erbjöd spelet gratis, ett erbjudande som var så populärt att det skapade serverproblem i processen. Den här veckan är det en annan serie i Star Wars universum som  är i fokus för nya rykten, Star Wars: Knights of the Old Republic.

Det ser ut som en ny del av Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) är under utveckling. Det är överraskande nog inte heller EA som ansvarar för det. Informationen kommer från Bespin Bulletin, en media outlet som specialiserat sig på Star Wars-nyheter. Ämnet togs upp på en ny podcast och även om nyheterna ska tas med en nypa salt ser det ut som om Bioware inte är med i projektet heller. Jason Schreier talade också om ämnet i december, och detta sa han om studion med ansvar för utvecklingen av spelet: "Ingen kommer att gissa, det är säkert."

 


Med tanke på Ubisofts senaste tillkännagivande att de arbetade med ett Star Wars-spel kunde vi uppenbarligen snabbt bli frestade att ansluta till Star Wars: Knights of the Old Republic. Men Shinobi602, en ganska känd insider som är känd för kvaliteten på sin information, sa detta i ett svar till en användare på Resetera-forumet: ”Det är inte så mystiskt som du föreställer dig, det är bara att namnet på studion är inte särskilt känd för allmänheten. ”

Ubisoft-hypotesen verkar därför kunna förkastas. Tyvärr kommer vi inte att få något svar på det snart, och vi kommer förmodligen att behöva vänta några månader innan vi vet ryktena faktiskt handlar om.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev