Stardew Valley får nytt finalinnehåll

Stardew Valley får nytt finalinnehåll

Stardew Valley har funnits tillgängligt ett bra tag, men spelet känns inte särskilt gammalt då det regelbundet får nya uppdateringar som adderar nya funktioner och nytt innehåll. TV-spelet inom simuleringsrollspelsgenren utvecklat av Eric Barone och utgivet till PC 2016 sätter dig i skorna på en man som vill komma bort från stadens stressiga liv och hittar en perfekt möjlighet att göra det när han ärver en gammal bondgård som ägdes av hans farfar. Stardew Valley är ett bondgårdssimulatorspel och det låter dig odla grödor, föda upp boskap, byteslå produkter och socialisera med andra ortsbor medan du utvecklar din bondgård och förvandlar den till en vinstgivande plats. Spelets omgivningar och mekanik kan verka enkel, men Stardew Valley har lyckats bli ett rätt så populärt indie-spel med mer än 10 miljoner sålda exemplar över alla plattformar.

 

 

Eric Barone avslöjade nyligen att han arbetar med en ny uppdatering för Stardew Valley som kommer att inkludera "en stor ny del av finalinnehåll". Det här innehållet verkar ha något att göra med Willys fiskbutik i Pelican Town och bakdörren på hans butik. Inget har avslöjats om det ännu, men Eric Barone har redan gett en smygkik av den kommande 1.5 patchen för Stardew Valley på Twitter.

 

 

Den föregående uppdateringen släpptes i slutet av 2019 och den gav en stor mängd innehåll till spelet. Det verkar som att det finns massor av jobb att göra innan nästa finns redo, men det betyder inte att du inte kan ha kul med att spela Stardew Valley fram tills dess. Om du vill slappna av och ta kontroll över din egen bondgård så kan du hitta Stardew Valley till bästa pris med vårt jämförelseverktyg när som helst.

  • Officiell webbplats : Stardew Valley
  • Kategorier : Rollspel , Simulering
  • Utgivare : ConcernedApe
  • Utvecklare : ConcernedApe
  • Läge(n) : Solo, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2016 guovvamánnu 26
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev