The Sims 4 - Paranormal är redan ute

The Sims 4 - Paranormal är redan ute

Först var det sneak peaks på sociala nätverk av The SimGuru och sedan en reveal den 12 januari, The Sims 4 - Paranormal är en ny expansion som äntligen är tillgänglig för alla spelare. Vi fick en glimt av vilken typ av innehåll som kommer att ingå i expansionen i trailern som följde The SimGuru's reveal. Vi bör anmärka att Paranormal mer än bara ett "spelpaket"då det innehåller nya gameplay element utöver saker till spellägena construction mode och create a sim.

 

The Sims 4 - Paranormal har två stora nyheter för spelet när det gäller gameplay: terrängen Haunted House och en ny karriär som independent Ghost Hunter. Även om spöken har varit med i spelet länge så lägger Paranormal till nya typer av spöken (de små spöken som vi kan se i trailern) och erbjuder dig möjligheten att interagera med dem på ett antal sätt. Utöver är det en ny utmaning i spelet att att överleva sju på varandra följande nätter i ett spökhus, vilket ger en del belöningar om du lyckas.

 

 

Under tiden som du njuter av det nya innehållet i The Sims 4 - Paranormal, undrar många spelare om vad Sims kan ha i beredskap för oss i framtiden. Även om inget ännu har avslöjats om andra framtida expansionspaket för The Sims 4, har vi nyligen sett jobberbjudanden som visat vad som är på gång för The Sims 5. Tidigare annonser på jobbmarknaden och de indikerade att nästa spel i The Sims-serien skulle vara multiplayer. En av positionerna som annonserades var som ”Senior CAS Artist” och det verkar stödja den hypotesen eftersom kraven i annonsen inkluderar ”ett intresse av att utveckla nya ekonomiska modeller med en prenumerationstjänst mellan plattformar”.

Sims 5 är dock längre fram i tiden. Just nu är The Sims 4 det bästa spelet för fansen av serien och du kan hitta det och de olika spelpaketen till bästa pris i vår jämförare.

 

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev