Du kan få tre spel gratis på Epic Games Store den här veckan

Du kan få tre spel gratis på Epic Games Store den här veckan

Det har nu i princip blivit normen för Steams rivaliserande plattform att erbjuda minst ett gratis spel varje vecka men det finns tillfällen då Epic Games är ännu mer generöst. Så är fallet den här veckan, eftersom du inte bara får ett utan tre spel gratis på plattformen idag.

Det första spelet är Deponia: The Complete Journey, men det är faktiskt tre spel tillsammans i en samling: Deponia, Chaos on Deponia och Goodbye Deponia. Denna trilogi av handritade peka-och-klicka-äventyrsspel följer berättelsen om Rufus, en invånare på sop-planeten Deponia. Han ses som en loser av alla omkring honom och hans dröm är att fly från planeten och nå Elysium, planeten för en rik elit. Men allt förändras när Goal, en Elysisk kvinna, fastnar på planeten. Den här prisbelönta videospelserien har både komplexa pussel och gåtor tillsammans med en övertygande, humoristisk berättelse. Deponia The Complete Journey har också en uppföljare, Deponia Doomsday, som är det sista avsnittet i serien.

 

 

Det andra gratisspelet den här veckan är Ken Follett's The Pillars of the Earth, ett spel direkt baserat på romanen med samma namn. Presis som i boken berättar spelet historien om byggandet av en katedral i byn Kingsbridge på 1100-talet. Landet är under stor belastning efter ett inbördeskrig och mordet på ärkebiskop Thomas Becket. Då fattigdomen i byn växer beslutar folket i Kingsbridge att bygga en katedral i ett försök att vinna Guds nåd. Du kommer att följa Jack, en ambitiös ung stenhuggare, men också hans vänner Aliena, en ung adelskvinna, och Philip, byns munk. Ken Follett's The Pillars of the Earth är ett storydrivet spel med många pussel att lösa. Utvecklingen av berättelsen är nyckeln till spelet, som har sublim 2D-grafik.

 

Slutligen är det sista spelet som erbjuds denna vecka The First Tree, ett nästan drömlikt utforskningsspel. Det tar dig igenom vackert landskap som en räv som letar efter sin familj, men historien är också kopplad till en son som återförenas med sin far efter år. Deras öden blir alltmer sammanflätade allteftersom spelet fortskrider.

 

Alla tre spelen finns nu gratis i Epic Games Store. Erbjudandet slutar på torsdagen den 22 april. De tre spelen kommer sedan ersättas av Alien: Isolation och Hand of Fate 2.

  • Officiell webbplats : Deponia The Complete Journey
  • Kategorier : Äventyr
  • Utgivare : Daedalic Entertainment
  • Utvecklare : Daedalic Entertainment
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2014 suoidnemánnu 8
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev