Instant Gaming EU
 
 

Untitled Goose Game kommer till Steam med ett nytt spelläge

Untitled Goose Game kommer till Steam med ett nytt spelläge

Många kan anse att Untitled Goose Game är ett fånigt spel, men sanningen är den att det har lyckats bli en av de största hitsen från 2019. Det är inte så att det är enormt tilltalande att spela som en gås, men en gås som är fokuserad på att störa medborgarna i en liten engelsk by verkar vara en helt annan historia. Den lilla grejen knasighet är tillräcklig för att få dig att garva och ha kul medan du löser en rad olika pussel som spelet utmanar dig med. Och det kommer snart att bli dubbelt så kul. Utvevklaren House House har annonserat att Untitled Goose Game kommer till Steam den 23 september och det har med sig en överraskning. På samma datum kommer spelet att få ett nytt samarbetsläge för två spelare på alla plattformar!

Det nya spelläget kommer att vara en del av en uppdatering till Untitled Goose Game, och det kommer låta spelarna ta sig an utmaningar i spelet tillsammans med en vän. Det betyder självklart att du kommer att kunna skapa mer kaos och irritera invånarna i byn på helt nya sätt. Tänk dig bara vilken sorts trubbel som dessa två gäss kan skapa. Att distrahera en oanande medborgare medan din vän stjäl hans saker är bara början. Dubbla gäss, dubbelt kul!

 

 

Självklart kommer uppdateringen att vara gratis på alla plattformar, inklusive för de som Untitled Goose Game redan finns tillgängligt på, som Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, och PC via Epic Games Store. Om du vill vara lite stygg utan att lida av reprimander så är Untitled Goose Game ett alternativ som du kan vilja överväga.

  • Officiell webbplats : Untitled Goose Game
  • Kategorier : Action
  • Utgivare : Panic
  • Utvecklare : House House
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 čakčamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev