Elder Scrolls Online kommer ändra systemet för loot boxar

Elder Scrolls Online kommer ändra systemet för loot boxar

Lootboxar är i de flesta fall ganska kontroversiella och de betraktas till och med som kasinospel i vissa länder, men de är ett vanligt sätt för spelutvecklare att få ytterligare inkomster. Att betala riktiga pengar för en chans att få ett exklusivt kosmetiskt föremål eller en mindre boost är något som de flesta spelare tycker är ok, men när vi pratar om saker som ger dig en stor fördel i strid verkar det göra de flesta spelare upprörda, särskilt när det kommer till PvP. The Elder Scrolls Online är långt ifrån ett pay-to-win-spel, och varje objekt som du kan få från en lootbox kan fås på andra sätt i spelet, men iochmed Microsofts köp av Zenimax kommer de förmodligen att komma en del förändringar i spelet, och det verkar som om det är en stor på väg när det gäller bytlådor.

Ett nytt gameplay-system kommer komma till The Elder Scrolls Online med uppdatering 30. Det nya Endeavors-systemet kommer att innehålla veckovisa och dagliga uppgifter som kommer att belöna dig med en ny typ av valuta i spelet om du slutför dem, Seals of Endeavour. Dessa uppgifter kan innehålla ett brett spektrum av aktiviteter, inklusive att skapa, stjäla, använda vissa förmågor mot fiender, skörda resurser och mer. Eftersom de flesta av dessa saker redan görs av de flesta av The Elder Scrolls Online-spelarna kommer Endeavors-systemet inte att ha någon stor inverkan på spelet, men det kommer att belöna dig för att spela spelet. Det bästa med systemet är att du kan använda Seals of Endeavour för att köpa alla tillgängliga Crown Crate-föremål, inklusive XP-rullar. Valutan kommer att vara kontobaserad så det spelar ingen roll om du har flera olika karaktärer. Som du kan föreställa dig kommer det att vara ett bra tillskott till spelet, eftersom du kommer att kunna spara så många seals som du vill spendera dem som du vill, och låsa upp det specifika husdjuret eller riddjur du har drömt om utan att spendera en krona.

 

 

Endeavors-systemet kommer att vara en del av Update 30 för The Elder Scrolls Online, och planeras starta någon gång i juni om allt går enligt Zenimax planer. Spelet är för närvarande mitt uppe i händelserna med Gates of Oblivion, ett årslångt äventyr som kommer att ställa spelare mot en kraftfull Daedric Lord i en spännande historia som också innehåller en helt ny expansion full av intressanta funktioner, Blackwood.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev