Köp The Elder Scrolls Online

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  The Elder Scrolls Online är det första flerspelar-onlinespelet i en av de mest kända fantasyrollspelsagorna genom tiderna. Bethesda Software skapade The Elder Scrolls: Arena 1994 och lade grunden för en serie spel som har en enorm öppen värld och en otrolig grad av frihet under spelets gång och vars popularitet skulle nå sin höjdpunkt med lanseringen 2011 av The Elder Scrolls V: Skyrim, ett verkligt mästerverk.  The Elder Scrolls: Online-historien utspelar sig tusen år före händelserna i Skyrim. Världen Nirn befinner sig i kaos. Samtidigt som den drabbas av ett ökande antal invasioner av Daedra, mardrömslika varelser från Oblivionplanet under befäl av deras prins Molag Bal, befinner sig kontinenten Tamriel mitt i en rasande kamp om kontrollen över den kejserliga staden Cyrodiil och rubintronen.  Tre allianser har bildats mellan Tamriels raser:  The Daggerfall Covenant omfattar bretoner, orcher och rödgardister, de tre raserna i nordvästra Tamriel, under befäl av högkungen Emeric, som styr från Waycrest i High Rock.  Bretons är människor av elviskt ursprung som har en medfödd förmåga till magi och diplomati.  Redguards of Hammerfell är födda för krig. En hedervärd ras av atletiska krigare med starka traditioner som är infödda i Alik'röknen.  Orcs från Orsinium är de bästa smederna i Tamriel och har vuxit upp i en kultur där din styrka avgör ditt öde och din ställning i samhället.

  The Aldmeri Dominion , som bildas av högalver, träalver och khajiiter och förenas av drottning Ayreen, strävar efter att ta kontroll över Cyrodiil från sydvästra Tamriel.  High Elves av Altmer är de ursprungliga bosättarna i Tamriel. Kraftfulla magiker och krigare och en av de äldsta raserna på Nirn.  Wood Elves är skogsbor från regionen Valenwood. Expertjägare och skickliga tjuvar.  The Khajiit är en kattras av starka krigare med en förkärlek för bladvapen som tjänar drottning Ayreen.

  The Ebonheart Pact är en olik sammanslagning av tre raser från östra Tamriel som tidigare var fiender, skapade efter Akaviri-invasionen och fast beslutna att besegra imperiet för att bevara sitt oberoende.  Dark Elves från Morrowind, en härdad ras med stor affinitet för magi.  Nords är en våldsam ras av naturligt födda krigare och vapenmästare.  Argonians är en ras av ödlemän med otroliga färdigheter i gerillataktik som bland sina medlemmar räknar de bästa spanarna och skärmytslingarna.

  Fyra olika klasser finns tillgängliga och var och en av dem har tillgång till tre olika färdighetsträd som fokuserar på olika aspekter av spelet, som att läka, tanka eller göra skada.  The Dragon Knight är en närstridskämpe som använder eldens kraft och har drakoniska förmågor. Han har tillgång till tre färdighetsträd:
  • Ardent Flame handlar om att antända fiender och orsaka skada över tid.

  • Draconic Power fokuserar på passiva färdigheter som ökar dina tankingförmågor.

  • LinjenEarthen Heart ger stödfärdigheter som stärker dina allierade.

  The Sorcerer är en trollkarl med lång räckvidd som beordrar elementar- och urkrafter att utföra sina uppdrag och ödelägga sina fiender.
  • Storm Calling fokuserar på att förstärka din stridsförmåga och ge chockskador med elementära blixtar.

  • Daedric Summoning låter dig åkalla och beordra elementära varelser från Oblivions plan.

  • Dark Magic låter dig dämpa och hindra fiender på avstånd.

  The Nightblade är en stealthklass som kan hantera fiender snabbt med dödliga slag.
  • Assassination låter dig utdela enorma mängder skada och till och med öka din egen attackhastighet.

  • Shadow låter dig förvirra fiender och dra nytta av din smygförmåga.

  • Siphoning ger dig färdigheter för att tömma dina fienders resurser samtidigt som du fyller på dina egna.

  The Templar är en mångsidig klass som kan fylla flera roller beroende på vilka färdigheter den tar.
  • Aedric Spear låter dig göra områdeseffektskador och har några passiva färdigheter för att suga upp skada som är ganska användbara om du vill tanka.

  • Dawn’s Wrath är ett färdighetsträd med förmågor för att både orsaka skada och stödja vänner genom crowd control.

  • Restoring Light ger dig tillgång till de mest kraftfulla helande förmågorna.

  De färdigheter du får är inte enbart definierade av din klass. Du kommer att få tillgång till andra färdighetsträd beroende på vilket vapen du använder, vilken rustning du bär, din ras, vilket gille du tillhör eller till och med om du har förvandlats till en varulv eller en vampyr.  Som i ett bra MMORPG kommer du att kunna samla in resurser och tillverka dina egna föremål genom en rad handelsfärdigheter som inkluderar alkemi, smide, klädsel, förtrollning, proviant och träbearbetning.  Hisnande miljöer och en stor öppen och verklighetstrogen värld väntar på dig i The Elder Scrolls Online. Och när du är trött på att utforska och äventyra kan du delta i massiva PvP-strider mellan allianserna.  The Elder Scrolls Online har alla funktioner för att bli årets bästa fantasy-MMORPG.

  Läs mer

  De bästa priserna för The Elder Scrolls Online

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

  Kommentarer om The Elder Scrolls Online

  Yannick
  Yannick
  2014 njuk 17 18:27 dlcompare.fr
  J'ai pré-commandé Elder Scroll Online sur le site, normalement sur un site classique, la clé d'accès anticipé est envoyé immédiatement, et la clé du jeu "normale" est envoyé quelques jours avant la sortie. Je n'ai pas reçu la clé d'accès anticipé, et en contactant le support ils me disent qu'ils me l'enverront le 30/03. J'ai un peu peur de ne jamais recevoir mes clés ... J'espère que le temps me donnera tort.
  Jag förbeställde Elder Scroll Online på webbplatsen, normalt sett skickas nyckeln för tidig tillgång omedelbart och den "normala" spelnyckeln skickas några dagar före lanseringen. Jag fick inte nyckeln för tidig tillgång och när jag kontaktade supporten sa de att de kommer att skicka den den den 30 mars. Jag är lite rädd att jag aldrig kommer att få mina nycklar... Jag hoppas att tiden kommer att visa att jag har fel.
  SPATI jérôme
  SPATI jérôme
  2014 guov 8 13:18 dlcompare.fr
  J'ai un imac récent sans lecteur cd dois je acheter la version uniquement téléchargeable avec clé ? Ou la version boite me permettra elle d'installer quand meme le jeu. Merci d'avance
  Jag har en nyare imac utan cd-spelare, ska jag köpa den nedladdningsbara versionen med nyckel? Eller kommer jag att kunna installera spelet med den förpackade versionen ändå? Tack på förhand
  Ifrit
  Ifrit
  2014 ođđj 25 19:27 dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment3572">dLcompare wrote:</a> <blockquote>Serieux? wrote: <a href="#comment3569">#</a> Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)</blockquote> Bonjour, Effectivement il s'agit d'une date approximative qui est amenée à évoluer. Cordialement, </blockquote> Elle est officiel, je vois pas où s'est approximatif !
  <blockquote><a href="#comment3572">dLcompare wrote:</a> <blockquote>Seriöst? skrev: <a href="#comment3569">#</a> Nej, men allvarligt?! Utgivningsdatumet är helt fel! :)</blockquote></blockquote> Hej, Det är ett ungefärligt datum som sannolikt kommer att ändras. Med vänliga hälsningar, Det är officiellt, jag ser inte var det är ungefärligt!
  skypy
  skypy
  2013 borg 8 10:04 dlcompare.fr
  <blockquote><a href="#comment4503">TrashUtopie wrote:</a> Bonjour, pouriez vous nouss informer quand cette date de sortie seras mise à jour ? COrdialement TrashU</blockquote> Quand Bethesda donnera une date. Pour le moment aucune date n'a était annoncé mais faut bien compter mi 2014
  <blockquote><a href="#comment4503">TrashUtopie wrote:</a> Hej, kan du informera oss om när detta datum kommer att uppdateras? Med vänliga hälsningar TrashU</blockquote> När Bethesda kommer att ge ett datum. För närvarande har inget datum tillkännagivits, men det bör vara i mitten av 2014.
  TrashUtopie
  TrashUtopie
  2013 geas 29 08:46 dlcompare.fr
  Bonjour, pouriez vous nouss informer quand cette date de sortie seras mise à jour ? COrdialement TrashU
  Hej, kan du informera oss om när detta datum kommer att uppdateras? Med vänliga hälsningar TrashU
  dLcompare
  dLcompare
  2013 guov 6 12:49 dlcompare.fr
  <blockquote>Serieux? wrote: <a href="#comment3569">#</a> Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)</blockquote> Bonjour, Effectivement il s'agit d'une date approximative qui est amenée à évoluer. Cordialement,
  <blockquote>Seriöst? skrev: <a href="#comment3569">#</a> Nej, men allvarligt?! Utgivningsdatumet är helt fel! :)</blockquote> Hej, Det är ett ungefärligt datum som sannolikt kommer att ändras. Med vänliga hälsningar,
  Serieux?
  Serieux?
  2013 guov 6 10:20 dlcompare.fr
  Non mais sérieux?! La date de sortie est totalement bidon! :)
  Menar du allvar?! Utgivningsdatumet är helt och hållet falskt! :)
  Immerse yourself in the intense world of Helldivers 2, where chaos and cooperation define every battle. Are you ready to engage in intense combat and cooperate for the survival of humanity? War awaits.
  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : The Elder Scrolls Online
  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel , Mmorpg , Berättande
  • Utgivare : Bethesda Softworks
  • Utvecklare : Zenimax Online Studios
  • Läge(n) : Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2017 miessemánnu 22
  • Systemkrav
   • Rekommenderat
   • CPU : Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Direct X 11.0 compliant video card with 2GB RAM (® GeForce® GTX 750 or Radeon™ HD 7850) or higher
   • Lagring : 95 GB
  • Åldersklassificering
  • PEGI 18
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev