Baldurs Gate EE och Icewind Dale EE får en viktig uppdatering

Baldurs Gate EE och Icewind Dale EE får en viktig uppdatering

De flesta fans av rollspel har spelat eller har hört talas om Baldur's Gate och Icewind Dale-serierna. Dessa klassiker anses av goda skäl vara några av de bästa spelen i genren. De erbjuder en episk story, massor av timmar av spännande spel, massor av uppdrag, och de är baserade på ett av de mest populära universerna i Dungeons and Dragons världen, Forgotten Realms. Dessa serier är så populära att de fått förbättrade versioner av originalspelen som har anpassats till moderna maskiner. Baldur's Gate, Baldur's Gate 2 och Icewind Dale Enhanced Editions låter dig alla njuta av dessa spel med förbättrad grafik och de innehåller allt extra innehåll som släppts för vart och ett av spelen så att du inte missar någonting, dessutom har de några ytterligare funktioner. De nya utgåvorna har bidragit till att hålla serien på sin rättmätiga plats högst upp i listan över rollspel, och de kommer förmodligen att fortsätta att vara där länge eftersom Baldur's Gate III för närvarande är under utveckling av Larian Studios och det är ett av de mest efterlängtade spelen i genren.

 

 

Det enda problemet med dessa uppdaterade versioner av spelen är att tekniken går framåt med en rejäl hastighet och spel kan bli föråldrade ganska snabbt. Men i vissa fall är det värt ansträngningen att anpassa dem till de nya omständigheterna, och detta är ett av dessa fall. Baldur's Gate Enhanced Edition, Baldur's Gate 2 Enhanced Edition och Icewind Dale Enhanced Edition har just uppgraderats till 64-bitar, vilket förbättrar systemkompatibiliteten med moderna maskiner. Den enda nackdelen är att 32-bitars operativsystem inte längre stöds så du måste uppgradera din programvara om du vill spela dessa spel. Tillsammans med den ändringen lägger uppdatering 2.6 till ytterligare funktioner för de tre spelen, inklusive nya platser, karaktärsporträtt, röstuppsättningar och lokaliseringsalternativ, samt några buggfixar.

 

 

Om du är intresserad av en detaljerad lista över alla ändringar i den här uppdateringen kan du hitta dem i de officiella patch-anteckningarna som du kan läsa här. Om du vill dyka in i en episk strids- och magiupplevelse i en fantasivärld och du inte har provat dessa spel ännu, kan du hitta Baldur's Gate Enhanced Edition, Baldur's Gate 2 Enhanced Edition och Icewind Dale Enhanced Edition till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev