Instant Gaming EU
 
 

Köp Icewind Dale : Enhanced Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Icewind Dale: Enhanced Edition är en återupplivning av det klassiska rollspelet som ursprungligen släpptes år 2000. Den här versionen, som utvecklats av Beamdog, har uppdaterad grafik och spelmekanik, vilket gör det tillgängligt för moderna spelare. Spelet utspelar sig i fantasyvärlden Forgotten Realms, där du styr ett sällskap äventyrare som reser genom den farliga vildmarken i Icewind Dale-regionen.



    Spelet påminner om klassiska Dungeons & Dragons-spel, med realtidskrig och system för gruppstyrning. Du utforskar en mängd olika miljöer, från snötäckta tundror till uråldriga underjordiska grottor, och kämpar mot monster och slutför uppdrag allteftersom du gör framsteg. När du navigerar i den hårda världen Icewind Dale måste du använda dig av varje karaktärs unika färdigheter och förmågor för att övervinna utmaningar och överleva. En av de viktigaste funktionerna i Icewind Dale: Enhanced Edition är systemet för karaktärsskapande. Du kan skapa ett helt sällskap från grunden och välja mellan olika klasser och raser, var och en med sina styrkor och svagheter. Du måste noggrant balansera ditt partis förmågor för att övervinna de hinder som väntar, och spelet ger dig många möjligheter att anpassa och uppgradera dina karaktärer allteftersom du gör framsteg. Med ett brett utbud av trollformler, vapen och utrustning finns det otaliga sätt att anpassa din spelstil och säkerställa ditt partis överlevnad.



    På det hela taget ärIcewind Dale: Enhanced Edition ett måste för fans av klassiska rollspel och Dungeons & Dragons. Med uppdaterad grafik och spelmekanik ger det en fräsch version av en älskad klassiker samtidigt som det är troget mot den ursprungliga upplevelsen. Från de utmanande striderna till den rika berättelsen erbjuder det här spelet något för alla. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en nykomling i rollspelsvärlden kommer Icewind Dale: Enhanced Edition garanterat att ge dig timmar av spännande spel och oförglömliga äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för Icewind Dale : Enhanced Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Icewind Dale : Enhanced Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev