Instant Gaming EU
 
 

Betaversionen av Rust till konsoler börjar den här månaden

Betaversionen av Rust till konsoler börjar den här månaden

Sedan tillkännagivandet av en ny version för konsoler av Rust gjordes på X019, har antalet spelare som ivrigt väntar på att spela det ökat explosionsartat. Även om spelet alltid har varit ganska populärt bland dem som älskar en utmanande överlevnadsupplevelse, har utannonseringen av portningen blivit en boost, och antalet streams och videor som fokuserar på Rust har nått nya nivåer. Spelet har ett fantastiskt flerspelarspel som du antingen älskar eller hatar, med tanke på att du förlorar allt och behövar börja om med bokstavligen ingenting om du blir dödad och det händer ganska ofta i när du spelar Rust. Naturligtvis kanske du vill hitta allierade och skapa lite reservlager med resurser om du behöver dem i framtiden, men det finns alltid en implicit risk att göra det, vilket är något som tilltalar många Rust-spelare.

Double Eleven verkar ha en bra takt på utvecklingen av PlayStation- och Xbox-versionerna av spelet, och de har nyligen publicerat en video som visar de första filmerna av Rust Console Edition innan releasen.

 

 

Som du kan se ser det ganska bra ut och det bästa med videon är att den åtföljs av avslöjandet av startdatumet för den första betaversionen. Om du vill spela Rust på din konsol så snart som möjligt, bör du registrera dig för att testa den begränsade betaversionen av spelet som kommer att starta den 29 mars. Även om det är en teknisk beta som testar serverstabilitet och ingenting har specificerats om innehållet som kommer att finnas tillgängligt under den, är det fortfarande ett bra tillfälle att testa spelet. Du kan mer information om eventet genom att besöka den här adressen. Vi hoppas få nyheter om spelets släppdatum inom en snar framtid.

202kr.
Rust
Rust
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev