You are here
We also support
 
 
 
 

Köp Rust

  • Köp Rust hos PC
  • Köp Rust hos PS4
  • Köp Rust hos Xbox Series X
Skapa en prisnotis för Rust

Topprankade återförsäljare DLCjämför topphandlare

Gör ditt bästa för att hålla dig vid liv med väldigt lite till ditt förfogande i Rust, överlevnadsspelet med sandlåda för flera spelare från Facepunch Studios. Hunger, törst och kyla försöker alla att få dig på fall. När du börjar med bara en sten och en ficklampa måste du hitta ett sätt att överleva mot alla tre, liksom mot en och annan farlig vild varelse. Vad du än behöver för att överleva i Rust måste du göra det själv. Samla material och skapa vapen, skydd och verktyg. Hoppa över att hitta recept och nivåhöja hantverksfärdigheterna, för alla föremål i Rust kan tillverkas redan från början av spelet, förutsatt att du hittar rätt komponenter. Om du kan hitta sätt att undvika att falla offer för svält, törst och naturen är Rust ett flerspelsspel med öppen värld. Det innebär att andra spelare kan attackera dig var som helst och när som helst. Om du faller i händerna på en annan spelare kommer de att kunna plundra din surt förvärvade utrustning. I denna hårda värld är det nästan omöjligt att överleva ensam, så du vill samarbeta med andra spelare. Varje server stöder för närvarande upp till 300 andra spelare. Spelare kan bilda klaner med varandra och arbeta tillsammans för att öka hela klanens chanser till överlevnad. Delta i räder med din klan och säkra sällsynta och värdefulla resurser. Klaner erbjuder också vanligtvis skydd och utrustning, särskilt till nya spelare. Rust är ett hårt spel, men spelarna är starkare tillsammans. I Rust tillverkar spelarna allting själva. Var en aktiv del av spelet och forma världen efter dina önskemål. Arbeta tillsammans och gör vad som krävs för att bevisa din förmåga att överleva.

Läs mer

De bästa priserna för Rust

Kommentarer om Rust

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in ×

svar answering the message of

500 tecken kvar

fortuna730
2021 skáb 28 01:49 dlcompare.it
Easy and understandable game to learn. With an age limit of 16. As a person who does not like shootouts in the game, I am engaged in construction, farming, so I play mainly on servers where other players cannot harm me, on ordinary servers your house can be blown up and robbed, so choose what you want, wars or tranquility. Everyone in this game will find something for themselves. In general, I recommend everyone to learn how to play and she will be loved.
Lätt och begripligt spel att lära sig. Med en åldersgräns på 16 år. Jag är en person som inte gillar skottlossningar i spelet, jag sysslar med byggande och jordbruk, så jag spelar främst på servrar där andra spelare inte kan skada mig, på vanliga servrar kan ditt hus sprängas och rånas, så välj vad du vill ha, krig eller lugn. Alla i det här spelet kommer att hitta något för sig själva. Generellt sett rekommenderar jag alla att lära sig att spela och hon kommer att bli älskad.
Francisco
2021 guov 23 17:49 dlcompare.es
Cres que vale la pena comprar me el Rust ?
Tycker du att det är värt att köpa Rust?
Zeterro
2015 mies 14 17:58 dlcompare.fr
Il faudrait mettre la base de donnée a jour, les clés sur GK4.me sont a 18€ et non 8€ ! Du coup impossible de mettre une alerte e-mail.
Det skulle vara nödvändigt att uppdatera databasen, nycklarna på GK4.me är 18€ och inte 8€! Det är alltså omöjligt att lägga in en e-postvarning.
browarna
2013 juov 15 18:09 dlcompare.fr
je voudrais se superbe jeux
Jag skulle vilja ha detta fantastiska spel

Användarbetyg

Genomnittligt : 3.9/5 (223 röster)
  • Använd din produktnyckel i Steam för att ladda ner Rust.

  • Använd din PS4 Rust spelkod i Playstation Network

  • Rust will be sent to you as a Steam gift link without any geographic restriction.

  • Använd din Xbox Series X Rust spelkodXbox Live

Lär dig mer
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev