Instant Gaming EU
 
 

Total War: Pharaoh lanseras i oktober

Total War: Pharaoh lanseras i oktober

Sega och Creative Assembly har just tillkännagivit den senaste delen i sin hyllade strategiserie: Total War: Pharaoh, som utspelar sig i det forntida Egypten nära bronsålderns fall. Kolla in trailern för Total War: Pharaoh här. Triggervarning om du inte gillar insekter:

Bronsåldern Brawl

Total War har kommit långt sedan den första versionen i Ancient Japan. Men till skillnad från de senaste versionerna, som Total War: Warhammer III och Total War: Troy - Mythos, är Total War: Pharaoh grundat i realism och historia. I slutet av bronsåldern ger Pharaoh dig kontroll över en av tre kulturer vid en avgörande tidpunkt i historien. Varje fraktion - egyptierna, kanaanerna och hettiterna - kämpar om herraväldet i Egyptens torra land.

Du kommer också att kunna välja mellan åtta fraktionsledare med varierande förmågor och spelstilar. Precis som i de tidigare spelen på Total War kan du bestämma hur du ska vinna - antingen genom att välja en mer diplomatisk väg eller genom att leda din armé för att skapa förödelse bland fiendens enheter och ta över deras territorium.

Total War: Pharaoh kommer att ha nya funktioner för att skapa dynamiska stridsscenarier. Bland annat kommer miljön att spela en viktig roll, med sandstormar och åskväder som skymmer sikten och begränsar räckvidden för missilvapen. Att sätta eld på en bosättning kan förstöra byggnader, sänka moralen och skada både civila och din armé.

Med den nya funktionen för kampanjanpassning kan du redigera en kampanjs svårighetsgrad efter eget tycke och smak. Du kan ändra dina startplatser, ställa in hur ofta naturkatastrofer inträffar, bestämma vilka resurser du ska få och mycket mer.

Total War: Pharaoh kommer att lanseras i oktober i år för PC via Steam samt Epic Games Store. Förhandsbeställningar är nu live, så se till att kolla in våra prislistor för en Total War: Pharaoh PC key.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev