Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows 8.1 Professional

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Microsoft Windows 8.1 Professional är ett robust och mångsidigt operativsystem utformat för en mängd olika användare, allt från yrkesverksamma och företag till utbildningsinstitutioner. Det har ett omdesignat gränssnitt som kombinerar den traditionella skrivbordsmiljön med ett pekvänligt gränssnitt, vilket underlättar för användare med pekskärmsenheter. Programvaran ger en sömlös upplevelse, oavsett om det är för individuell användning eller för integrering i ett företagsnätverk.



    Styrkan i Microsoft Windows 8.1 Professional ligger i dess förbättrade funktioner och prestanda. Denna version innehåller betydande förbättringar när det gäller hastighet, säkerhet och stabilitet jämfört med föregångarna. Den ger också möjlighet att köra tunga program och applikationer smidigt, vilket gör det möjligt för proffs att effektivt utföra dataintensiva uppgifter. Dessutom erbjuds avancerade anslutningsalternativ, inklusive fjärrskrivbordsåtkomst, som gör att användare kan ansluta och arbeta på sin dator från vilken plats som helst.



    Säkerhet har alltid varit en prioritet för Microsoft, och detsamma gäller för Microsoft Windows 8.1 Professional. Det är utrustat med en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner för att skydda dina data och onlineaktiviteter. Detta inkluderar inbyggt antivirusprogram, en brandvägg och BitLocker, ett kraftfullt verktyg för att kryptera enheter och skydda mot datastöld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Microsoft Windows 8.1 Professional

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Windows 8.1 Professional

    • Teknisk information

    • Kategorier : Operativsystem
    • Utgivare : Microsoft
    • Utgivningsdatum : 2012 golggotmánnu 26
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev