Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2008 Standard R2

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Microsoft Windows Server 2008 Standard R2 är ett serveroperativsystem som utvecklats av Microsoft. Det är en del av Windows NT-familjen av operativsystem. Programvaran bygger på den robusta och säkra Windows Server 2008-utgåvan och förbättrar den ytterligare med Service Pack 2 integrerat och ger ytterligare funktioner och förbättringar av stabilitet och prestanda.



      Microsoft Windows Server 2008 Standard R2 erbjuder olika funktioner som är utformade för att hjälpa företag att fungera smidigare och effektivare. Dessa inkluderar förbättrad virtualisering med Hyper-V, vilket möjliggör bättre serverutnyttjande, och inkluderingen av Internet Information Services 7.5 (IIS) för förbättrade webbtjänstfunktioner. Det ger också bättre alternativ för strömhantering, uppdaterade Windows Media Services och avancerat skydd för nätverksåtkomst.



      Microsoft Windows Server 2008 Standard R2 är en plattform som hjälper företag att driva sin verksamhet effektivt. Den erbjuder en rad kraftfulla verktyg och innovativa funktioner, vilket gör den till ett utmärkt val för företag som vill förbättra sin IT-infrastrukturs effektivitet och tillförlitlighet.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Microsoft Windows Server 2008 Standard R2 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Microsoft Windows Server 2008 Standard R2-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Microsoft Windows Server 2008 Standard R2:s kategori : Office.

      Kommentarer om Microsoft Windows Server 2008 Standard R2

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev