Eneba COM
 
 

Köp Movavi Slideshow Maker 8 Effects - Travel Set

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Movavi Slideshow Maker 8 Effects - Education Set är en programvara som är utformad för att berika digitala inlärningsupplevelser. Denna programvara, som främst riktar sig till lärare och studenter, erbjuder ett unikt sätt att skapa dynamiska och engagerande presentationer. Dess användarvänliga gränssnitt och intuitiva design gör det enkelt att använda, även för dem som har minimal teknisk kunskap.



    Den viktigaste funktionen i Movavi Slideshow Maker 8 Effects - Education Set är dess omfattande bibliotek av effekter med utbildningstema. Det innehåller ett brett utbud av övergångar, animationer och effekter, så att användaren kan anpassa sitt bildspel efter sina presentationsbehov. Varje effekt är utformad med ett utbildningsmotiv, vilket bidrar till en mer fängslande och informativ inlärningsmiljö.



    Dessutom är Movavi Slideshow Maker 8 Effects - Education Set inte bara ett verktyg för att skapa bildspel; det är en plattform för att utforska kreativitet. Med den här programvaran kan lärare utveckla fördjupande läromedel som kan väcka elevernas intresse och öka deras förståelse.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Movavi Slideshow Maker 8

    De bästa priserna för Movavi Slideshow Maker 8 Effects Travel Set

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Movavi Slideshow Maker 8 Effects - Travel Set

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev