Instant Gaming EU
 
 

Köp Game Character Hub: Portfolio Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Game Character Hub: Portfolio Edition är en viktig programvara för både amatörer och professionella spelutvecklare, med en allt-i-ett-plattform för att skapa och redigera 2D-spelkaraktärer. Med den här programvaran kan du designa karaktärer från grunden eller modifiera en befintlig, så att du kan förverkliga din vision med några få klick. Den stöder flerskiktade och flerdelade karaktärer, vilket ger dig flexibilitet att skapa komplexa och unika karaktärer.



    Game Character Hub: Portfolio Edition utmärker sig genom sitt användarvänliga gränssnitt och sin omfattande verktygslåda. Det erbjuder en rad alternativ som bildmanipuleringsverktyg, färgpalett och lagerhantering, så att du enkelt kan skapa invecklade karaktärsdesigner. Programvaran stöder också import av anpassade tillgångar och grafik, vilket säkerställer kreativ frihet och mångsidighet.



    Game Character Hub: Portfolio Edition har också en funktion för att skapa karaktärsark, som är avgörande för animering och spelutveckling. Med den här funktionen kan du skapa olika poser och uttryck för dina karaktärer och organisera dem snyggt i ett ark. Dessutom kan du exportera dina skapelser i olika filformat, vilket gör det enklare att integrera dina designer i din pipeline för spelutveckling.

    Läs mer

    De bästa priserna för Game Character Hub Portfolio Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Game Character Hub: Portfolio Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev