Eneba COM
 
 

Köp A-Train: All Aboard! Tourism

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    A-Train: All Aboard! Tourism är ett simuleringsspel i japansk stil som placerar dig i ledningen för ett modernt järnvägsföretag. I det här spelet om företagsledning är ditt uppdrag att förbinda olika platser i staden med ett effektivt transportnät som kan ta passagerarna dit de behöver komma i tid. Du kommer att kunna bygga järnvägsstationer och tåglinjer när du utformar en korrekt layout för nätverket. Om du lyckas kommer staden att växa i enlighet med detta och du kommer att behöva utöka nätverket för att upprätthålla dess effektivitet. Naturligtvis får du inte glömma bort att annonsera ditt företag ordentligt, så att passagerarna vet vem som bestämmer.



    A-Train: All Aboard! Tourism har du också tillgång till andra transportmedel som busslinjer och färjor. Att utnyttja dem för att utforma ett transportnät som gör att användarna kan besöka alla turistattraktioner i staden är ett måste om du vill att ditt företag ska blomstra. Ju roligare besöket är för dem, desto fler turister kommer att komma till din stad för att njuta av vad den har att erbjuda.



    Du behöver inte fokusera på att skapa en enorm metropol om du inte vill det. En liten och mysig stad i bergen kan vara en lika stor utmaning som en storstad, och båda platserna kan vara fulla av intressanta platser för besökarna. Oavsett vilket scenario du väljer ger A-Train: All Aboard! Tourism dig alla verktyg som behövs för att lyckas. Resten är helt upp till dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för A Train All Aboard! Tourism

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A-Train: All Aboard! Tourism

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev