Instant Gaming EU
 
 

Köp Surfshark

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Surfshark är ett högpresterande VPN-program (Virtual Private Network) som är utformat för att erbjuda användarna en robust lösning för sekretess på nätet. Den garanterar högsta möjliga säkerhet och integritet genom att skydda din internetanslutning med militärklassad AES-256-GCM-kryptering. Surfsharks sekretessinriktade funktioner, inklusive CleanWeb, MultiHop och Whitelister, stärker dataskyddet online och håller dina onlineaktiviteter säkra från nyfikna ögon.



    Förutom sekretess erbjuder Surfshark också en sömlös surfupplevelse. Dess NoBorders-läge ger användare tillgång till internet utan några geografiska begränsningar, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för att kringgå regionala innehållsblock. Dessutom ger programvarans policy för obegränsat antal enheter en extra fördel, så att du och din familj kan säkra alla era enheter med en enda prenumeration.



    Slutligen har Surfshark fått mycket beröm för sitt användarvänliga gränssnitt och utmärkta kundsupport. Programvaran är lätt att navigera i, med tydliga och intuitiva kontroller. De erbjuder kundtjänst dygnet runt med livechatt och e-postsupport för att säkerställa att eventuella problem snabbt löses. Alla dessa attribut gör Surfshark till ett förstklassigt val i världen av VPN-tjänster.

    Läs mer

    De bästa priserna för Surfshark

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Surfshark

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Surfshark
    • Kategorier : Säkerhet , VPN
    • Utgivare : Surfshark
    • Utgivningsdatum : 2018 njukčamánnu 14
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev