Eneba COM
 
 

Köp Home Design 3D

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Home Design 3D är en kraftfull programvara som gör det möjligt för användare att konceptualisera, designa och visualisera sina drömhem eller utrymmen i 3D. Med detta intuitiva verktyg kan vem som helst, oavsett designvana, skapa detaljerade planritningar och 3D-renderingar. Oavsett om du renoverar, bygger nytt eller bara vill experimentera med interiörer är Home Design 3D en ovärderlig resurs som ger liv åt dina visioner.



    Programvaran utmärker sig genom sin mångsidighet och användarvänlighet. Du kan rita rum, justera storlekar, dela upp utrymmen och mycket mer, allt med bara några knapptryckningar eller klick. Home Design 3D har också ett omfattande bibliotek med möbler och inredning, vilket ger dig friheten att fullända varje detalj i din design. Användarna kan manipulera objekt i 3D, ändra färger, texturer och storlekar, skapa komplexa strukturer och njuta av rendering i realtid.



    En av de mest framträdande funktionerna i Home Design 3D är dess förmåga att skapa mycket realistiska och detaljerade 3D-modeller. Dessa modeller kan ses från olika vinklar, vilket ger en heltäckande förståelse av utrymmet. Potentialen i denna programvara är verkligen obegränsad, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla hemdesignprojekt. Oavsett om du är en professionell inredningsarkitekt eller en hementusiast, erbjuder Home Design 3D ett sömlöst sätt att visualisera dina designidéer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Home Design 3D

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Home Design 3D

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Home Design 3D
    • Kategorier : Illustration
    • Utgivare : Anuman Interactive / Microids
    • Utgivningsdatum : 2015 skábmamánnu 20
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev