Instant Gaming EU
 
 

Köp Adobe Photoshop Elements

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Adobe Photoshop Elements är ett användarvänligt fotoredigeringsprogram som är utformat för nybörjare och hobbyister. Det är en förenklad version av Adobe Photoshop, ett professionellt fotoredigeringsprogram som används av experter i branschen. Photoshop Elements har en rad funktioner och verktyg som är enkla att använda, så att användarna kan förbättra sina foton med bara några klick.



    En av de viktigaste funktionerna i Photoshop Elements är dess förmåga att automatiskt analysera och tagga dina foton, vilket gör det lättare att hitta specifika foton i din samling. Det finns också en rad redigeringsverktyg som beskärning, storleksändring och färgkorrigering, så att användarna kan göra grundläggande justeringar av sina foton. Dessutom finns en rad konstnärliga filter och effekter som kan appliceras på foton, så att de ser ut som målningar, skisser och mycket mer.



    Photoshop Elements innehåller också funktioner som ansiktsigenkänning, vilket gör det lättare att tagga och organisera foton av människor. Det finns också en rad guidade redigeringar, som är steg-för-steg-handledningar som hjälper användare att uppnå specifika effekter eller justeringar av sina foton. Detta kan vara till hjälp för nybörjare som precis har börjat med fotoredigering.



    Adobe Photoshop Elements är ett utmärkt program för hobbyanvändare och nybörjare som vill förbättra sina foton utan att lägga för mycket tid på att lära sig komplexa program. Programmet har en rad funktioner och verktyg som är enkla att använda, vilket gör det till ett populärt val för dem som snabbt och enkelt vill förbättra sina foton.

    Läs mer

    De bästa priserna för Adobe Photoshop Elements

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Adobe Photoshop Elements

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev