Eneba COM
 
 

Köp Dying Light Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dying Light Season Pass är ett tillägg till det populära spelet Dying Light. Detta pass ger spelarna tillgång till exklusivt innehåll relaterat till grundspelet, såsom extra uppdrag och kartor, unika vapen och kläder, och en avancerad svårighetsgrad med högre belöningar som endast är tillgängliga genom detta säsongspass. Den nya berättelsen tar spelarna längre in i den apokalyptiska värld som har blivit Harran - en stad i kris på grund av mystiska krafter bortom all förståelse. Med fler fiender redo att möta dig vid varje vändning på din resa kommer spelarna att behöva alla tänkbara resurser för att övervinna sina tuffaste fiender hittills.



    För att få ut det mesta av säsongspasset och dess extra innehåll måste spelarna kasta sig ut på Harrans zombieinfekterade gator, fulla av mysterier som måste avslöjas, föremål som måste sökas efter, maktstrider som verkar vara en ändlös kamp mot förändrade varelser - allt under ständigt hot från muterade monster som är fast beslutna att förstöra det lilla hopp som fortfarande finns inom räckhåll.



    Dying Light Season Pass ger också användarna tillgång till nedladdningsbart bonusinnehåll som släpps regelbundet över tid efter lanseringsdagen, vilket gör att de inte kan förutsäga när eller vad som kommer härnäst men säkert är medvetna om att de alltid ligger ett steg före när det gäller att anpassa sin spelupplevelse precis som de vill. Med Dying Light Season Pass öppnas en helt ny nivå av möjligheter för spelarna - att gå längre än vad man trodde var möjligt igår och göra spelet till sitt eget idag.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dying Light

    De bästa priserna för Dying Light Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Dying Light Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev