Instant Gaming EU
 
 

Köp The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  Man kan nog hålla med om att The Witcher series är en av de största rollspelsserierna genom tiderna, och med The Witcher 3 - Wild Hunt har du förmodligen upplevt hur omfattande och storslagen serien har blivit. Men bara för att du har avslutat spelet innebär inte absolut att äventyret är över. Nej, The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass kommer att bevisa hur fel det antagandet är. För i detta expansionspass finns chansen att uppleva två massiva DLC-paket som kommer att ge dig enormt många fler timmars spelande. Ännu en gång spelar du som Geralt, och i Hearts of Stone och Blood and Wine kommer du att upptäcka att det finns många fler resor och uppdrag att genomföra. I Hearts of Stone reser du till Oxenfurt för att slutföra ett kontrakt för mannen av glas, men du inser snabbt att allt inte är som det verkar och att det pågår ett djupt mysterium som måste lösas, men på ett speciellt sätt. Var listig, var stark och försök att komma ut levande. I Blood and Wine reser du sedan till det aldrig tidigare skådade landet Touissant. En plats som aldrig har sett strid, eller krig, eller uppenbara svårigheter, men det här är The Witcher, du vet att något är fel, och det är det verkligen. Det finns en mörk hemlighet som ligger under de sorglösa och glada människorna i detta land, och du måste både upptäcka den och överleva den. Som du kan se är The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass en perfekt förlängning av ett storslaget rollspelsäventyr, och ett spel som ber dig att prova det.

  Läs mer
  Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : The Witcher 3 : Wild Hunt

  De bästa priserna för The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

  Kommentarer om The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

  ArnoStalgik
  ArnoStalgik
  2015 geas 29 18:00 dlcompare.fr
  AlepH sa :
  Pour ceux qui l'ont déjà : l'extension vaut son prix ? ou au moins le coût ?
  Il est certes possible de l'acheter mais à l'heure actuelle (29 juin 2015), aucun DLC payant n'est encore paru. Je pense même que le premier viendra lorsque les gratuits seront terminés. Pour l'instant, on en est à 10/16 à raison de 2 par semaine donc à vue de nez, on peut imaginer le premier DLC payant arriver fin juillet/début aout. En espérant me tromper (pasque j'arrive au bout et les DLC gratuits c sympa mais un peu court).
  Det är visserligen möjligt att köpa det, men i dagsläget (29 juni 2015) har inget betalt DLC släppts ännu. Jag tror till och med att den första kommer att komma när de kostnadsfria är klara. Just nu ligger vi på 10/16 i en takt av 2 per vecka, så vi kan gissa att det första betalda DLC:et kommer i slutet av juli/början av augusti. Jag hoppas att jag har fel (för jag börjar närma mig slutet och den kostnadsfria DLC:n är trevlig men lite kort).
  Verifierat konto
  AlepH
  AlepH
  2015 geas 16 15:26 dlcompare.fr
  Pour ceux qui l'ont déjà : l'extension vaut son prix ? ou au moins le coût ?
  För dem som redan har den: är förlängningen värd sitt pris? eller åtminstone kostnaden?
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev