Instant Gaming EU
 
 

Köp The Last Guardian

 • PS4

Topprankade återförsäljare

  Skaparna av Ico och Shadow of the Colossus ger oss ett otroligt vänskapsäventyr. The Last Guardian är ett actionäventyrsspel som sätter oss i rollen som en ung pojke som har kidnappats under mystiska omständigheter. Han vaknar upp och finner sig själv tillfångatagen i ett slott och med kroppen full av märkliga tatueringar som han inte hade tidigare. Medan han försöker fly från platsen hittar han en gigantisk däggdjur-fågelhybrid vid namn Trico som han blir vän med efter att ha befriat den från kedjorna den var bunden med. Båda två måste fly från platsen tillsammans under en känslomässig resa där kamratskap och tillit kommer att vara avgörande för om de lyckas. Spelet spelas i tredje person och innehåller en serie pussel och möten som du måste lösa för att komma vidare, och du måste undvika slottets vakter i tysthet eller göra dig av med dem med hjälp av Trico. Upptäck en vacker fantastisk värld och ge dig in i ett äventyr som kommer att skapa ett djupt band mellan dig och en osannolik följeslagare genom en plågsam resa.

  Läs mer

  De bästa priserna för The Last Guardian

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  (*) Vi hittade denna produkt hos 4 handlare, lägsta pris är 151kr. hos Consogame och våra användare lämnade 1 kommentarer

  Kommentarer om The Last Guardian

  Liaf
  Liaf
  2017 ođđj 3 01:39 dlcompare.fr
  J'aimerais énormément gagner ce jeu ! Je me résigne à aller le voir en stream afin de me pas me spoil, mais c'est une souffrance ! ne pouvant pas l'acheter pour certaines raisons, il m'est obligé de passer a coté d'un scénario et d'un monde aussi beau et rêveur que ce jeu propose.. c'est pourquoi votre jeu concours est mon opportunité de rêver quelques soirées de plus !! faites moi rêver OHH grand DLCOMPARE !!! <3 (merci pour ce concours et bonne année !!!)
  Jag skulle vilja vinna det här spelet! Jag resignera mig själv att gå se det i stream för att inte förstöra mig, men det är en smärta! inte kunna köpa det för vissa skäl, det är skyldig mig att passera av ett scenario och en värld så vacker och drömmande som detta spel föreslår. det är därför din tävling är min möjlighet att drömma några fler kvällar!!! få mig att drömma OHH stor DLCOMPARE!!! &lt;3 (tack för tävlingen och gott nytt år!!!!)

  Du kanske även gillar

  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : The Last Guardian
  • Kategorier : Äventyr
  • Utgivare : Sony Interactive Entertainment
  • Utvecklare : GenDesign
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2016 juovlamánnu 6
  • Åldersklassificering
  • PEGI 12
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev