Instant Gaming EU
 
 

Köp Quake 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Detta spel markerar det andra kapitlet i Quake-serien och utmärker sig med en helt ny science fiction-berättelse som fängslar spelare med sitt djup och originalitet. Till skillnad från sin föregångare förflyttar Quake 2 spelarna till en dystopisk framtid där jorden är i krig med en utomjordisk ras som kallas Strogg. Denna fientliga art har för avsikt att erövra mänskligheten, och spelarna befinner sig som den sista fyren av hopp i denna allvarliga konflikt.



    Quake 2 är en mästerlig blandning av fartfylld action och strategiska strider, med en rad olika vapen och power-ups för att navigera genom de utmanande miljöerna. Spelet är berömt för sina betydande framsteg inom grafik och AI, vilket ger en mer uppslukande och realistisk upplevelse. Spelarna kan förvänta sig att delta i intensiva strider på 28 kampanjnivåer, var och en noggrant utformad för att utmana deras färdigheter och intelligens. Dessutom har spelet ett flerspelarläge, inklusive en deathmatch-karta som inbjuder spelare att testa sin skicklighet mot andra i konfrontationer med höga insatser.



    Quake 2 fick också en modern förbättring med "Quake II RTX", som blåser nytt liv i klassikern med toppmodern ray tracing-teknik. Denna version erbjuder en visuellt fantastisk upplevelse, som visar spelets ikoniska miljöer och action i oöverträffad detalj.

    Läs mer

    De bästa priserna för Quake 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Quake 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev