Eneba COM
 
 

Köp Car Mechanic Simulator 2015

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Car Mechanic Simulator 2015 är ett spel som låter spelarna uppleva livet som mekaniker i en uppslukande och realistisk miljö. I detta simuleringsspel får spelarna spela rollen som bilmekaniker och diagnostisera och reparera bilar med stor noggrannhet. När spelarna avancerar genom karriärläget kan de uppgradera utrustning från olika städer samtidigt som de tjänar pengar och låser upp nya nivåer.



    Spelarna måste använda sina kunskaper i maskinteknik för att felsöka och åtgärda fordonsfel innan tiden rinner ut. Från diagnostik av motorkomponenter som tändstift eller bromsar, till fjädringsreparationer med stötdämpare eller fjäderben, alla uppgifter har återskapats exakt tack vare samarbeten mellan verkliga tekniker och utvecklare på Red Dot Games Studio. Car Mechanic Simulator 2015 har också över 40 licensierade bilar som Audi TT eller Volkswagen Passat B6 där användarna måste undersöka hundratals delar för dolda skador med HQ 3D-modeller som återskapar varje komponent som finns under huven på dessa fordon. Spelarna kan anpassa sina garage genom att lägga till verktyg som luftkompressorer eller hissar tillsammans med andra föremål som dekorationer för den speciella touchen - allt detta presenteras vackert med 8GB HD-texturer.



    Grafiken i Car Mechanic Simulator 2015 är fantastiskt realistisk, så att spelarna verkligen kan känna att de arbetar i ett garage. Med sina detaljerade verktyg och mekanik kommer Car Mechanic Simulator 2015 säkert att bli en hit bland spelare som letar efter en upplevelse som får dem att känna sig som riktiga mekaniker.

    Läs mer

    De bästa priserna för Car Mechanic Simulator 2015

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Car Mechanic Simulator 2015

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev