Instant Gaming EU
 
 

Köp Car Mechanic Simulator 2021

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Visa att du har vad som krävs för att bygga upp ditt bilserviceimperium med Car Mechanic Simulator 2021. Med raffinerade och realistiska simuleringar, mer än 4 000 bildelar och 72 olika bilar att arbeta med kommer du att ha många timmars roligt med att hantera beställningar i ditt virtuella garage.



    MedCar Mechanic Simulator 2021 kan du erbjuda en mängd olika tjänster till kräsna kunder. Du kan reparera, anpassa, trimma och måla om bilar. Investera i verktyg och utöka ditt garage för att öka de tjänster du erbjuder. Varje tjänst representeras av ett minispel; om du lyckas i spelet innebär det att du slutför uppgiften.



    Är du intresserad av att samla på bilar? Du kan gå till en auktion och bjuda på alla fordon som erbjuds. Du kan till och med ge dig ut på jakt efter skrotbilar. Du kanske hittar en oslipad diamant som bara behöver fixas lite för att komma i form igen.



    Car Mechanic Simulator 2021 kommer att fortsätta att ge dig en ström av beställningar att arbeta med. Men om du verkligen vill testa dina färdigheter kan du spela en serie berättelseuppdrag, vart och ett med sina egna mål att uppfylla. Och om det inte räcker kan du testa dina bilprojekt på en tidtagning på en racerbana. Spela Car Mechanic Simulator 2021 och känn tillfredsställelsen som kommer av att sätta en bil i form igen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Car Mechanic Simulator 2021

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Car Mechanic Simulator 2021

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev