Eneba COM
 
 

Köp RollerCoaster Tycoon World

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    RollerCoaster Tycoon World är ett spännande och fängslande simuleringsspel för nöjesparker där du kan bygga den ultimata nöjesparken. Upplev en 3D-värld full av aktiviteter! Designa, bygg och kör dina egna skräddarsydda berg- och dalbanor, experimentera med spännande vattenattraktioner och skapa spännande djurparker fyllda med djur från hela världen.



    Utforska ett enormt urval av temamiljöer; från vilda västern till antikens Grekland, till läskiga medeltida slott och mycket mer! Bygg bekvämligheter som restauranger, souvenirbutiker och pariserhjul för att öka parkens attraktionskraft. Skapa smarta vägar så att gästerna kan ta sig runt i din park på ett effektivt sätt. Kolla in dina livliga besökares reaktioner när de upplever var och en av dina attraktioner!



    När du gör framsteg i RollerCoaster Tycoon World, uppgraderar du dina åkattraktioner, hanterar personalens arbetsuppgifter, köper markutvidgningar och ökar marknadsföringen för att locka fler besökare. Tävla mot upp till fyra spelare i flerspelarläget eller tjäna belöningar genom att klara soloutmaningar som ställs upp av andra spelare runt om i världen. Med sin fängslande grafik, realistiska fysikmotor och sandlådestil kommer RollerCoaster Tycoon World garanterat att ge dig många timmars spännande underhållning!

    Läs mer

    De bästa priserna för RollerCoaster Tycoon World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RollerCoaster Tycoon World

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev