Instant Gaming EU
 
 

Köp UFC 2

  Topprankade återförsäljare

   EA Sports UFC 2 är ett videospel som handlar om mixed martial arts. Det utvecklades av EA Canada och publicerades av Electronic Arts i mars 2015 för PlayStation 4 och Xbox One. EA Sports UFC 2 strävar efter att vara så realistiskt som möjligt eftersom det är baserat på UFC. Det finns gott om spellägen att välja mellan. Genom att välja en vanlig UFC-match har du möjlighet att välja din fighter och sedan anpassa olika saker som din motståndare, reglerna, platsen och så vidare. Ditt mål i spelet är detsamma som i de riktiga UFC-matcherna. Använd slag, sparkar, underkastelser och nedtagningar för att besegra din motståndare och skaffa dig seger. Eftersom det är väldigt viktigt att vara realistisk i EA Sports UFC 2 är skadorna som fighters tar under matchen synliga. Du har många andra lägen att välja mellan, som career mode, ett ultimate team -läge, practice mode och knockout mode. Karriärläget låter dig skapa din egen fighter med vilken du försöker klättra i UFC:s led. Du kan välja en riktig fighter eller göra en egen, det spelar ingen roll. Knockout-läget är mycket likt dina vanliga matcher, den enda skillnaden är att du bara kan vinna genom knockout. Stamina barer är också borttagna i det här läget för att betona slag istället för submissions och grapples. Läget Ultimate Team handlar om att bygga en kortlek som representerar fighters och sedan slåss mot andra spelare och deras kortlekar. Mynt intjänas efter matcherna som sedan kan användas för att anpassa och uppgradera fighters. EA Sports UFC 2 har också några onlinelägen. De är over 250 characters to choose from, både män och kvinnor. Det finns också många domare, så att du inte tröttnar på att se samma gamla platser. Det finns också en helkroppsdeformation som knyter ihop spelarna med sin spelarkaraktär. Ett nytt system som kallas Knockout Physics System har införts och det gör att spelaren kan slå ut sin motståndare dynamiskt genom att använda momentum och styrka i en avslutande träff.

   Läs mer

   De bästa priserna för UFC 2

   Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

   (*) Vi hittade denna produkt hos 1 handlare, lägsta pris är 141kr. hos Kinguin och våra användare lämnade 1 kommentarer

   Kommentarer om UFC 2

   Mack
   Mack
   2018 suoi 16 20:26 dlcompare.com
   Great game. An excellent upgrade over the previous game. I love the Ultimate Team mode, and picking fights (The Live Events) to get coins is a great idea.
   Ett fantastiskt spel. En utmärkt uppgradering av det tidigare spelet. Jag älskar Ultimate Team-läget, och att välja matcher (Live Events) för att få mynt är en bra idé.

   Du kanske även gillar

   • Teknisk information

   • Officiell webbplats : UFC 2
   • Kategorier : Simulering , Sport , Fighting och kampsport
   • Utgivare : Obsidian Entertainment
   • Utvecklare : Obsidian Entertainment
   • Läge(n) : Solo, Multiplayer
   • Utgivningsdatum : 2016 njukčamánnu 15
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev