Instant Gaming EU
 
 

Köp Nuclear Dawn

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nuclear Dawn är ett spel för spelare som vill uppleva något nytt och spännande. Det här spelet erbjuder en unik blandning av realtidsstrategi, förstapersonsskjutare och rollspel som kommer att få dig att sitta på kanten av din stol i flera timmar.



    I Nuclear Dawn tar spelarna kontroll över en av två fraktioner i en postapokalyptisk värld - The Consortium eller The Empire - när de slåss om dominans. Som ledare måste du bygga upp din egen bas genom att bygga byggnader, hantera resurser och rekrytera trupper samtidigt som du försvarar dig mot fiendens attacker. Resurserna kan spenderas av en befälhavare - en medlem i varje lag, slumpmässigt vald bland frivilliga - som kan bygga torn, förrådsdepåer och spawnpunkter var som helst på kartan. Dessa strukturer måste försörjas med ström och ditt lag måste skydda ströminfrastrukturen. Du kan också slå dig samman med andra spelare online för att skapa kraftfulla allianser som hjälper dig att nå seger.



    Grafiken är förstklassig och spelet är snabbt med mycket action samt strategiska beslut att fatta längs vägen. Med sina intensiva strider, fängslande berättelse och djupa anpassningsmöjligheter ger Nuclear Dawn en uppslukande spelupplevelse som ingen annan.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nuclear Dawn

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Nuclear Dawn

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev