Instant Gaming EU
 
 

Köp Five Nights at Freddy's

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Även om det finns så många uppföljare finns det inget som liknar originalet Five Nights at Freddy’s. Det är ett enkelt överlevnadsskräckspel med peka-och-klicka-element där du spelar en ny säkerhetsvakt som ska vakta en åldrande restaurang som heter Freddy Fazbear's Pizza. Det borde vara ett enkelt jobb, men din föregångare förklarar komplikationen - på natten vaknar de animatroniska maskotarna till liv och vandrar runt i restaurangen. Om de får tag på en människa efter stängning kommer de omedelbart att anta att du är en animatronisk maskot som inte är utklädd och stoppar in dig i en reservkropp av en robot och dödar dig.



    Du sitter fast i det lilla vaktrummet och kan inte lämna det. Din enda utrustning är en klocka, en övervakningskamera som visar dig specifika områden i restaurangen och kontorsdörrar i metall som du kan stänga när som helst. Du har dock mycket begränsad elkraft för att använda dessa funktioner. Om strömmen tar slut innan ditt skift slutar stängs hela rummet av och du är utlämnad till Freddy och hans vänner.



    Lär dig om Freddy Fazbear's Pizzas hemska historia medan du sitter på ditt ensamma kontor. Håll utkik efter rörelser i övervakningskameran, men håll alltid koll på din elektricitet. Du måste hålla ut till sex på morgonen. Har du skickligheten, tålamodet och modet att klara dig igenom hela Five Nights at Freddy’s?

    Läs mer

    De bästa priserna för Five Nights at Freddy's

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Five Nights at Freddy's

    Eduardo
    Eduardo
    2020 cuo 1 04:56 dlcompare.es
    Me gusta
    Jag gillar det.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev