Instant Gaming EU
 
 

Köp Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted, även känt som FNaF VR, är ett spel i virtuell verklighet Five Nights at Freddy's som utvecklas av Steel Wool Studios och publiceras av ScottGames för PSVR, Oculus Rift och HTC Vive.



    Det är en samling av av klassiska och originella minispel som utspelar sig i Five Nights-universumet. Det finns totalt 40 spelbara minispel i spelet från och med nu. Efter att ha avslutat minispelen kan du spela dem igen i ett mardrömsläge av något slag, vilket skruvar upp svårigheten och distraktionen i varje spel. När du har slutfört spelet fullt ut får du ta del av ett slutspel som utökar spelens historia.



    Ta på dig rollen som en säkerhetsvakt som med hjälp av olika övervakningskameror försöker överleva fram till morgonen medan pizzerian han befinner sig i är översvämmad av onda animatronics. Konfrontera dina favoritdödande animatronics, inklusive Freddy, Bonnie, Chica, Foxy, Springtrap, The Mangle, Funtime Foxy och Circus Baby. Tjäna superroliga priser som du kan spela med i den interaktiva prisdisken! Samla väl gömda Faz-Tokens för att låsa upp ännu mer sällsynta samlarobjekt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Five Nights at Freddy's VR Help Wanted

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev