Eneba COM
 
 

Köp To The Moon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    To The Moon är ett prisbelönt spel som utvecklades och publicerades av Freebird Games 2011. Det följer två läkare när de uppfyller sin klients livslånga önskan att resa till månen. Spelarna utforskar minnen, löser pussel och fattar beslut som i slutändan låter dem förstå deras patient Johnny's liv och val.



    Berättelsen utvecklas genom samtal mellan karaktärerna, utforskande av olika miljöer som hus, bilar eller båtar, meningsfulla minispel och kvicka dialoger som strösslas med lite mörk humor. Med sitt unika tillvägagångssätt för berättande design och sin anmärkningsvärda uppmärksamhet på detaljer har To The Moon vuxit till en kultklassiker för spelare runt om i världen som uppskattar genomtänkta spelupplevelser. När spelarna går igenom Johnnys minnen måste de försöka sätta ihop hans bakgrundshistoria samtidigt som de presenteras för olika alternativ om hur han vill att hans livshistoria ska skrivas från början till slut - varje val leder in på radikalt olika vägar som till slut leder till samma mystiska slutmål: att få honom (symboliskt) To The Moon innan allt tar slut. Under den här resan längs minnesbanan kommer spelarna att ställa frågor om livsval som ambitioner kontra familjeband, lojalitet kontra självbevarelsedrift, barndomsdrömmar kontra kompromisser i vuxen ålder... allt understruket av reflektioner om själva dödligheten som upplevs i en intim atmosfär skapad av kärleksfullt utformad musik och grafik.



    To The Moon är ett unikt spel som fortsätter att vara en inspiration för spelare från hela världen som letar efter en känslomässig, annorlunda upplevelse. Det är ett måste för alla som vill delta i ett äventyr fullt av hjärta och mystik. Med sitt unika tillvägagångssätt när det gäller narrativ design och sin anmärkningsvärda uppmärksamhet på detaljer står To The Moon som en av de högst rankade titlarna i sin generation. Spelare kan se fram emot intensiva känslor, oförglömliga ögonblick och utmanande pussel längs vägen - vilket verkligen gör det till en av de mest minnesvärda spelupplevelser som någonsin skapats.

    Läs mer

    De bästa priserna för To The Moon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om To The Moon

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : To The Moon
    • Kategorier : Äventyr
    • Utgivare : Freebird Games
    • Utvecklare : Freebird Games
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2012 čakčamánnu 7
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev