Instant Gaming EU
 
 

Köp Master of Magic Classic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Master of Magic är ett klassiskt 4X-strategispel som utvecklades av Simtex, publicerades av MicroProse 1994 och nu återupplivas av Slitherine Ltd. Det är ett turordningsbaserat spel som utspelar sig i en fantasivärld där spelaren tar på sig rollen som en mäktig trollkarl som försöker dominera två parallella världar: Arcanus och Myrror. Spelaren måste behärska olika spelmekaniker, som resurshantering, stadsbyggande, rekrytering av arméer och trollformleri, för att kunna utveckla sitt imperium och besegra rivaliserande fraktioner.



    Master of Magic är känt för sin höga återspelbarhet, utmanande AI och innovativa magisystem som låter spelarna anpassa sina trollformler och enheter. Spelet börjar med att spelaren väljer en trollkarlskaraktär, där varje arketyp har unika styrkor och svagheter, trollformelböcker och startenheter. Därefter börjar spelaren på en slumpmässigt genererad karta med en enda stad, en uppsättning startresurser och några få enheter. Från och med nu måste spelaren utforska den omgivande terrängen, hitta stadsplatser, bygga nya städer och utveckla sin ekonomi. Resurserna omfattar mat, produktion, guld, mana och forskning. Mat behövs för att öka befolkningen, produktion för att bygga strukturer, guld för att anställa enheter, mana för att kasta trollformler och forskning för att avancera i teknik och låsa upp nya trollformler. När spelaren expanderar måste han/hon också hantera lyckan, försvaret och infrastrukturen i sina städer, så att de inte blir överkörda av fientliga fraktioner.



    Sammanfattningsvis är Master of Magic ett mycket uppslukande 4X-strategispel som erbjuder en rik blandning av utforskning, imperiebyggande och taktiska strider i en levande och detaljerad fantasivärld. Spelare kan testa sina färdigheter mot tuffa AI-fraktioner, var och en med sina personligheter och agendor, eller tävla mot andra spelare i flerspelarläget. Med ett stort utbud av trollformler, enheter, fraktioner och kartor att välja mellan ger spelet oändliga timmar av spel och underhållning. Spelet håller fortfarande sin plats som en klassiker, och utvecklarnas engagemang för att väcka det till liv igen är ett bevis på dess bestående attraktionskraft.

    Läs mer

    De bästa priserna för Master of Magic Classic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Master of Magic Classic

    • Teknisk information

    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : Slitherine
    • Utvecklare : SimTex
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2020 guovvamánnu 25
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev